HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Αυτή είναι η νέα Γενική Γραμματέας στο πλευρό του Χρήστου Κομπατσιάρη για τη νέα θητεία του


Πολύς ο λόγος τις τελευταίες ημέρες, ιδιαίτερα από τότε που μαθεύτηκε ότι ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού κ. Χρήστος Κομπατσιάρης ενεργοποίησε ξανά, μετά από αρκετά χρόνια, την θέση του Γενικού Γραμματέα στον Δήμο.

Απο εχθές που ανακοινώθηκε επίσημα και το όνομα της κυρίας που αναλαμβάνει αυτή την νευραλγική θέση, αρχίζουμε να έχουμε εικόνα για τον τρόπο διοίκησης του κ. Κομπατσιάρη και τα μελλοντικά του σχέδια.

Πρόκειται για την κ. Πηνελόπη Ορτουλίδου η οποία αναλαμβάνει την θέση της Γενικού Γραμματέα  με τη φιλοδοξία να επιφέρει θετικές αλλαγές και να συμβάλει στην εξέλιξη του δήμου.


Ποια είναι η κυρία Ορτουλίδου;

Η κυρία Ορτουλίδου διετέλεσε Προϊσταμένη Οικονομικής Υπηρεσίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης, καθώς και Επιθεωρήτρια του ΣΔΟΕ.  Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΠΑ.ΜΑΚ. και κάτοχος Μεταπτυχιακού του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στις Στρατηγικές Διαχείρισης Κρίσεων, Καταστροφών και Περιβάλλοντος.

Η  ανάληψη της πολύ υπεύθυνης θέσης του Γ.Γ. του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού  από την κυρία Ορτουλίδου  δημιουργεί μια νέα σελίδα για το δήμο.  Όλοι πάντως οι δημότες της περιοχής  περιμένουν με ενδιαφέρον τις επόμενες εξελίξεις από τη νέα δημοτική αρχή, ευελπιστώντας σε μια νέα και ελπιδοφόρα εποχή για τον Δήμο τους.

Πηγές από το στενό περιβάλλον κ. Κομπατσιάρη, αναφέρουν πως  η ενεργοποίηση της θέσης του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Πύδνας Κολινδρού αντιπροσωπεύει την προσδοκία της νέας διοίκησης  για νέες ιδέες, καινοτομία και δυναμισμό στη νέα δημοτική περίοδο που ξεκινά σε λίγες μέρες.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια