HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Γκάζι: Ο πιστολέρο σημάδευε μόνο κεφάλι - Θέμα χρόνου οι ταυτοποιήσεις των δραστών


Μισθωμένο με leasing είναι το σκουρόχρωμο τζιπ, μάρκας Range Rover, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες που πυροβόλησαν τρεις Κρητικούς έξω από κλαμπ στο Γκάζι.

Αυτό αναφέρουν στο ieidiseis αστυνομικές πηγές, οι οποίες προσθέτουν ότι το γεγονός ότι η επίθεση δεν ήταν προσχεδιασμένη έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει πλήθος στοιχείων που μπορεί να οδηγήσει γρήγορα στη σύλληψη των δραστών.

Μάλιστα, υπάρχουν κάποιες πληροφορίες -που δεν επιβεβαιώνονται από επίσημα χείλη- ότι οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα είναι πολύ κοντά στην ταυτοποίηση των δραστών και αναζητούν συγκεκριμένα πρόσωπα για να πάρουν καταθέσεις. Το γεγονός ότι το αυτοκίνητο ήταν μισθωμένο, σε συνδυασμό με τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, λειτουργεί επιταχυντικά για την πρόοδο της έρευνας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το άτομο που πυροβόλησε έριξε εφτά σφαίρες. Ωστόσο, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τέσσερις κάλυκες των 9 χιλιοστών. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το πιθανότερο είναι οι δράστες να είναι πρόσωπα που σχετίζονται με τον κόσμο της νύχτας και «δραστηριοποιούνται» στο Γκάζι. Οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί από κάμερες.

Αίσθηση προκαλεί ότι το άτομο που άνοιξε πυρ πέτυχε και τους τρεις νεαρούς από την Κρήτη στο κεφάλι, γεγονός που δείχνει ότι πρόκειται για ποινικό με εμπειρία στη χρήση όπλων. Ο ένας Κρητικός έχει τραυματιστεί επιφανειακά στο κεφάλι (στην κάτω γνάθο), ο αδερφός του επίσης έχει τραυματιστεί στο κεφάλι, ενώ ο τρίτος της παρέας τραυματίστηκε βαρύτατα (στην κροταφική χώρα) και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Το ένα από τα δύο αδέλφια θα παντρευόταν στα τέλη του Δεκεμβρίου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια