HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αυτό το ήξερες; – Γιατί στην Αγγλία δεν μπορείς να οδηγείς ντυμένος Άγιος Βασίλης;


Κάθε περίοδο των Χριστουγέννων, τα πάρτι βρίσκονται στην καρδιά των εορτών. Σε πολλές χώρες, όπως και στη Βρετανία, οι καλεσμένοι σε αυτά τα πάρτι μπορεί να έρθουν ντυμένοι ως Άγιοι Βασίληδες.

Αυτό όμως δεν είναι τόσο αθώο όσο ακούγεται, αφού μπορεί να τους δημιουργήσει πρόβλημα, ειδικά αν διαπιστωθεί ότι είναι πολύ… ντυμένοι. Τι σημαίνει αυτό; Στο Ηνωμένο Βασίλειο υπάρχει ένας νόμος ο οποίος αφορά την οδήγηση και που μπορεί να αποφέρει πρόστιμο που φτάνει μέχρι και τις 5 χιλιάδες λίρες.

Ο νόμος λοιπόν λέει ότι η οδήγηση με στολή για χριστουγεννιάτικο πάρτι, μπορεί να οδηγήσει σε πρόστιμο. Αν ο αστυνομικός κάνει έλεγχο, θα κοιτάξει τι ακριβώς φοράει ο οδηγός στο πρόσωπο και στα πόδια του, για να διαπιστώσει αν κάτι από αυτά παρεμποδίσει την ασφάλεια στην οδήγηση. Εάν θεωρήσει ότι κάποια από τα αντικείμενα της στολής έχει επίπτωση στην ικανότητα του οδηγού να έχει τον πλήρη έλεγχο του οχήματος, τότε θα του επιβληθεί πρόστιμο.

Και αυτός δεν είναι ο μόνος νόμος που μπορεί να βάλει σε μπελάδες τους οδηγούς αυτόν τον χειμώνα στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς υπάρχουν κι άλλη που μπορεί να την πατήσουν οι οδηγοί. Όπως για παράδειγμα, η οδήγηση με συγκεκριμένους τύπους μπότας.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια