HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Επίθεση δέχτηκε ο Νορβηγός έξω από τα δικαστήρια - «Είχα το μαχαίρι για αυτοάμυνα»


Ο 44χρονος Νορβηγός που κατηγορείται για την δολοφονία του αστυνομικού και το σοβαρό τραυματισμό του κουμπάρου του σε μπαρ της Θεσσαλονίκης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί μέχρι το Σάββατο.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο Νορβηγός ζήτησε προθεσμία, όπως και του δόθηκε, ώστε να προετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή.

Νωρίτερα ο εισαγγελέας του έχει ασκήσει Δίωξη για κακούργημα. Συγκεκριμένα ο δράστης κατηγορείται για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας «εκ προθέσεως», παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία.



Νωρίτερα ο μαχαιροβγάλτης ανέφερε ότι το μαχαίρι παλάμης το κουβαλούσε πάνω του για αυτοάμυνα. Όσον αφορά την ψυχική του κατάσταση, ακόμα είναι δύσκολο να επιβεβαιωθεί αυτή καθώς δεν υπάρχουν έγγραφα που να το αποδεικνύουν αλλά μόνο ότι έχει λεχθεί προφορικά.

Η υπερασπιστική γραμμή του 44χρονου Νορβηγού βρίσκεται σε αναμονή ώστε να παραλάβει να συγκεκριμένα έγγραφα από τον αδελφό του δράστη που ζει στην Ελβετία.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να ακολουθηθεί το πρωτόκολλό, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία αποκλειστικά μέσω της Νορβηγίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο συνήγορος του κατηγορούμενου θα κάνει αίτηση ώστε ο 44χρονος να περάσει έλεγχο από ψυχίατρο.

Μόλις βγήκε από τα δικαστήρια, ο 44χρονος δέχθηκε φραστική επίθεση από πολίτη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια