HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Βασίλης Καρράς: Οι επώνυμοι που έδωσαν το παρών στην εξόδιο ακολουθία του


Συγγενείς, φίλοι, διάσημα πρόσωπα και απλοί πολίτες συγκεντρώθηκαν από το πρωί στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Καρρά, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στα 70 του χρόνια, την παραμονή Χριστουγέννων και του οποίου η σορός τέθηκε σήμερα σε λαϊκό προσκύνημα.

Όλοι οι χώροι της εκκλησίας γέμισαν από το πρωί με κόσμο που θέλησε να αποτίσει έναν τελευταίο φόρο τιμής στον δημοφιλή καλλιτέχνη, ο οποίος μέσα από τα τραγούδια του άγγιξε το μεγαλύτερο μέρος του λαού και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη.

Πολιτικοί και καλλιτέχνες έδωσαν το παρών

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, ενώ ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν αρκετά διάσημα πρόσωπα, μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, αλλά και ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Λένα Ζευγαρά, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Άντζελα Δημητρίου.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης εξερχόμενος από τον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος. «Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Βασίλη Καρρά, ενός πολύ μεγάλου λαϊκού καλλιτέχνη, ο οποίος μας κράτησε συντροφιά για δεκαετίες. Ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος που ήθελε να προσφέρει στον συνάνθρωπο του. Τον αγάπησε όλη η Ελλάδα, εκατομμύρια Έλληνες», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε «είναι η ελάχιστη υποχρέωση σήμερα να τιμήσουμε σήμερα τη μνήμη του, το τι περάσαμε κοντά του, με τη μοναδική του φωνή», είπε.


Ο καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος Ευάγγελος Αραμπατζής και φίλος του Βασίλη Καρρά, που εκφώνησε τον επικήδειο λόγο, είπε πως η τελευταία του επιθυμία για μια μεγάλη συναυλία με 3.000 μουσικούς, θα γίνει πραγματικότητα τον Ιούλιο.


Η Άντζελα Δημητρίου, εμφανώς συγκινημένη, δήλωσε «με τον Βασίλη ήμασταν σαν αδέλφια, είναι πολύ περίεργη μέρα».


Ο Πέτρος Ιακωβίδης τόνισε πόσο μεγάλη βοήθεια παρείχε στους νέους ο Βασίλης Καρράς. «Βοηθούσε πολύ τους νέους καλλιτέχνες, μέσα από συμβουλές, στα μαγαζιά».


Το «παρών», έδωσε και ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης που όπως δήλωσε, «Σήμερα είναι δύσκολη μέρα για τη Θεσσαλονίκη, ευχόμαστε καλό παράδεισο. Του οφείλουμε αγάπη, σεβασμό και προπαντός πολλές από τις αξέχαστες στιγμές που μας χάρισε».


Δείτε σχετικές φωτογραφίες

karras2_f2897.jpg

Η Λένα Ζευγαρά

karras3_2a3a5.jpg

Ο Κώστας Μακεδόνας

karras4_bf999.jpg

Ο Σταύρος Καλαφάτης

karras5_93b1c.jpg

Ο Πέτρος Ιακωβίδης

karras6_c7f32.jpg

Ο Γιάννης Ζουγανέλης

karras7_71b36.jpg

Η Βούλα Πατουλίδου

karras8_e2868.jpg

Ο Στέλιος Αγγελούδης

karras9_04891.jpg

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός

karras10_9bf28.jpg

Η Άντζελα Δημητρίου

karras11_1dd73.jpg

Ο Νίκος Ανδρουλάκης


Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια