HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Βασίλης Καρράς: Ουρές από φίλους και θαυμαστές για το λαϊκό προσκύνημα – Με λευκά λουλούδια στο χέρι


Σε λαϊκό προσκύνημα τίθεται σε λίγη ώρα η σορός του Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την παραμονή Χριστουγέννων, σε ηλικία 70 ετών.

Συγκεκριμένα, η σορός του Βασίλη Καρρά θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, από τις 10:00 έως τις 16:00.

Κρατώντας λευκά λουλούδια, φίλοι και θαυμαστές έχουν συγκεντρωθεί ήδη από τις 8 το πρωί στην εκκλησία, ώστε να αποτίσουν φόρο τιμής στον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή.

Η εξόδιος ακολουθία, τελικά, θα ψαλεί στις 12:30 το μεσημέρι σήμερα, ενώ η ταφή του Βασίλη Καρρά θα γίνει στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, αύριο, Τετάρτη 27/12, στις 12:00.

Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος, είναι αντί στεφάνων, να στηριχθεί ο σύλλογος παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, Φλόγα.

Ο Βασίλης Καρράς εξέπνευσε το απόγευμα της Κυριακής 24/12, στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη όπου νοσηλεύονταν δίνοντας μάχη με τον καρκίνο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, νοσούσε και από τον κορωνοϊό.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση της απώλειας του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, χρήστες των social media όλων των ηλικιών αποφάσισαν να τον αποχαιρετήσουν με στίχους από τα πιο γνωστά του τραγούδια, συνθήματα αλλά και λόγια αγάπης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια