HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τουρκία: Υποδοχή… ήρωα στην αποφυλάκιση του προέδρου της ομάδας που γρονθοκόπησε διαιτητή


Υποδοχή… ήρωα επιφύλαξαν οι οπαδοί της Ανκαραγκιουτσού στον πρώην πλέον πρόεδρο της τουρκικής ομάδας, ο οποίος είχε φυλακιστεί μετά την εισβολή του στο γήπεδο και την επίθεση με γροθιά στον διαιτητή Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ.

Υπενθυμίζεται ότι στον Φαρούκ Κοτσά επιβλήθηκε ισόβιος αποκλεισμός από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα στην Τουρκία, ενώ η Ανκαραγκιουτσού τιμωρήθηκε με αποκλεισμό της έδρας της για πέντε αγωνιστικές και πρόστιμο 60.000 ευρώ.

Ο Φαρούκ Κοτσά, λοιπόν, αποφυλακίστηκε το βράδυ της Τετάρτης (27/12), ενώ εκατοντάδες οπαδοί της Ανκαραγκιουτσού του είχαν στήσει μια αποθεωτική υποδοχή, κάνοντας τη νύχτα μέρα με καπνογόνα και βεγγαλικά και φωνάζοντας συνθήματα.

«Δεν πρέπει να δίνουμε λόγους, ώστε να δικαιολογήσουμε τον άδικο ή τον κλέφτη. Δυστυχώς, με μια γροθιά εναντίον αυτών που πραγματοποίησαν αυτά τα γεγονότα, ένιωσα ότι τους δικαίωσα. Η μορφή αντίδρασης μπορεί να ήταν λανθασμένη, αλλά το να είσαι άνθρωπος, να είσαι άντρας σημαίνει να αντιδράς στην αδικία και στο λάθος. Δεν είμαι ήρωας. Συγνώμη για ό,τι έγινε. Ευχαριστώ όλους όσους μου έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης. Πήρα πάρα πολλά, από άλλους προέδρους αλλά και φιλάθλους άλλων ομάδων», ανέφερε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Η υπόθεση του Κοτσά με τον διαιτητή έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, τη στιγμή που ο πρώην πρόεδρος της Ανκαραγκιουτσού αναγκάστηκε να παραιτηθεί και από το AKP, το κόμμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με τον οποίο είχε στενή σχέση.

Δείτε τα βίντεο:







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια