HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αυτά είναι τα τρία δώρα που δεν πρέπει να κάνεις σε μια γυναίκα (vid)


Σημαντικό έδαφος έχει κερδίσει στην πλατφόρμα του TikTok το βίντεο μιας influencer που αποκαλύπτει τα τρία δώρα που δεν πρέπει να κάνει κάποιος σε μια γυναίκα.

Τα δώρα μπορεί να αποτελούν μια δύσκολη επιλογή, ειδικά όταν πρόκειται να βρείτε το τέλειο δώρο για τις γυναίκες της ζωής σας.Μια influencer στο TikTok, μοιράστηκε πολύτιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τα πιθανά λάθη με τα δώρα. Η Leah επισημαίνει τρεις συγκεκριμένους τύπους δώρων που πρέπει γενικά να αποφεύγονται, εκτός αν ζητηθούν ρητά.

1. Είδη οικιακού καθαρισμού

Στην κορυφή της λίστας της Leah βρίσκονται τα είδη οικιακού καθαρισμού. Αν και πρακτικά, τα είδη αυτά μπορούν συχνά να ερμηνευτούν ως παρότρυνση προς τις δουλειές, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με το χαρούμενο πνεύμα του δώρου. «Αν μπορεί να εκληφθεί ως αγγαρεία, αυτό σίγουρα στέλνει λάθος μήνυμα. Τα δώρα υποτίθεται ότι πρέπει να σε κάνουν χαρούμενο», συμβουλεύει η Leah.

2. Αντικείμενα που σχετίζονται με την απώλεια βάρους

Η δεύτερη κατηγορία δώρων που πρέπει να αποφύγετε περιλαμβάνει οτιδήποτε σχετίζεται με την απώλεια βάρους, όπως ζυγαριές, συμπληρώματα ή άλλα προϊόντα που στοχεύουν στην μείωση βάρους. Σύμφωνα με τη Leah, αυτά τα δώρα μπορεί να εκληφθούν ως προσβλητικά, ειδικά αν ο παραλήπτης δεν έχει εκφράσει την επιθυμία να χάσει βάρος. «Μια ζυγαριά, συμπληρώματα, είδη για απώλεια ή αύξηση βάρους είναι ένα μεγάλο όχι», εξηγεί η Leah. Τονίζει ότι τέτοια δώρα θα μπορούσαν να παρερμηνευθούν ως σχόλιο για την εικόνα του σώματος του παραλήπτη.

3. Αντιγηραντική περιποίηση της επιδερμίδα

Τέλος, η Leah προειδοποιεί κατά των δώρων για προϊόντα αντιγηραντικής περιποίησης της επιδερμίδας. Ενώ η περιποίηση της επιδερμίδας μπορεί να είναι ένα υπέροχο δώρο, τα προϊόντα που χαρακτηρίζονται ειδικά ως αντιγηραντικά μπορεί να στείλουν ένα ακούσιο μήνυμα σχετικά με τη γήρανση.


@leahsgiftguide 3 gifts not to give women #leahsgiftguide #giftmas #gifttok #gifthack #christmasgifttok #giftsforwomen #badgifts #giftguide #giftideas #christmasgifts #christmasgiftideas #christmasgift #christmasgiftguide ♬ Sleigh Ride - Leroy Anderson

Η Leah σημειώνει, ωστόσο, ότι αυτά τα είδη μπορούν να γίνουν εξαιρετικά δώρα υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Αν ο παραλήπτης τα έχει ζητήσει συγκεκριμένα ή αν τον γνωρίζετε αρκετά καλά ώστε να είστε σίγουροι ότι θα εκτιμήσει τέτοια αντικείμενα, μπορούν να αποτελέσουν μοναδικά δώρα.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια