HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η αδελφή της 12χρονης ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να αποχωρήσουν για να ξεκινήσει η δίκη


Η αδελφή της 12χρονης στον Κολωνό έδωσε μάθημα αξιοπρέπειας, μετά την ένταση που προκλήθηκε στη δικαστήριο, με την επίθεση της μητέρας της στον Ηλία Μίχο και την προσπάθεια της να τον λιντσάρει.

Η αδελφή της 12χρονης βγήκε από τη δικαστική αίθουσα και μπροστά στη διμοιρία των ΜΑΤ, που είχε παραταχθεί έξω από τη δικαστική αίθουσα, για την αποτροπή επεισοδίων, προσπάθησε να καθησυχάσει το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί και φώναζε συνθήματα.

«Εκτιμάται αυτό που κάνετε, ευχαριστούμε από την καρδιά μας αλλά η δίκη δεν θα μπορέσει να ξεκινήσει αν συνεχίσετε», είπε η νεαρή κοπέλα

Η αδερφή της 12χρονης φορτισμένη και η ίδια βγήκε από τη δικαστική αίθουσα και ζήτησε από τους συγκεντρωμένους να αποχωρήσουν από το δικαστήριο, για να διεξαχθεί η δίκη.

«Σας παρακαλώ πολύ να αποχωρήσετε, είπε ήρεμα. Πρέπει να ξεκινήσει η δίκη. Εάν περάσει το 18μηνο όλοι αυτοί θα βγουν έξω. Σας ευχαριστώ όλους έναν προς έναν. Ήρθαμε εδώ για να δικαιωθεί η μάνα μου και η αδελφή μου, πρέπει να ξεκινήσουμε. Σας παρακαλώ, σας το λέει η αδελφή της» ήταν η παράκληση της, που εισακούστηκε και οι συγκεντρωμένοι βγήκαν έξω από το δικαστήριο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια