HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ένταση στη δίκη για τη 12χρονη: Η μητέρα της προσπάθησε να λιντσάρει τον Μίχο


Ένταση σημειώθηκε λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία στη δίκη για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό. Στο δικαστήριο δίνουν το «παρών» τόσο η μητέρα της 12χρονης όσο και ο βασικός κατηγορούμενος, Ηλίας Μίχος.

Η μητέρα της 12χρονης, την ώρα που οδηγείτο στη δικαστική αίθουσα ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης Ηλίας Μίχος, του, επιτέθηκε με φωνές, ύβρεις και κατάρες, ενώ προσπάθησε να τον λιντσάρει.

Οι αστυνομικοί παρενεβησαν και οδήγησαν την 38χρονη μητέρα της 12χρονης, που επίσης είναι κατηγορούμενη στην υπόθεση, στα κρατητήρια.

Παράλληλα, έξω από το δικαστήριο είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς αλληλέγγυοι στην 12χρονη, που φώναξαν συνθήματα.

Mioxs1 7dc68

mixos33 1fdd3

mitera1 2 2ef5f

diki1 c2234

Η μητέρα της 12χρονης ήταν η πρώτη που οδηγήθηκε στη δικαστική αίθουσα, συνοδευόμενη από αστυνομικούς ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο εδώλιο οι κατηγορούμενοι που μετήχθησαν από τις φυλακές όπου κρατούνται.

Με την είσοδο των κατηγορουμένων στο δικαστήριο συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα εναντίον τους ενώ ακούστηκαν και συνθήματα συμπαράστασης υπέρ της κατηγορούμενος μητέρας.

«Ούτε στον Κολωνό ούτε και πουθενά. Τσακίζουμε το τράφικινγκ σε κάθε γειτονιά… Σιχαμένοι», φώναζαν ενώ με συνθήματα τους στήριζαν την κατηγορούμενη μητέρα: «κρατά γερά, έξω η μάνα από τη φυλακή».


Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια