HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κύπελλο Ελλάδος: Το πρόγραμμα των αγώνων σήμερα 17/1 - Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις


Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τους σημερινούς αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τέσσερεις αγώνες για την φάση των «16» και την πρώτη αναμέτρηση των προημιτελικών. Πιο συγκεκριμένα ο αγώνας του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΟΚ θα είναι αυτός που θα ανοίξει την αυλαία της φάσης των «8» απόψε στις 17:00.

Σημειώνεται ότι σήμερα θα διεξαχθεί η ρεβάνς του «ντέρμπι αιωνίων» στον Πειραιά, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά και το ντέρμπι των «κιτρινόμαυρων» στην Θεσσαλονίκη, ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ. Επίσης, η Κηφισιά θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ μετά την νίκη των Κρητικών με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι, και η Καλλιθέα τον Παναιτωλικό, με τους Αγρινιώτες να έχουν το 3-2 της πρώτης αναμέτρησης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η τελευταία αναμέτρηση της φάσης των «16» είναι προγραμματισμένη για αύριο (18/01), με την Νίκη Βόλου να υποδέχεται τον Λεβαδειακό, με τον πρώτο αγώνα να είχε ισόπαλος (1-1). Τέλος, τονίζεται πως στον χθεσινό αγώνα του Ατρομήτου απέναντι στη Λάρισα.

Οι Περιστεριώτες επιβλήθηκαν με το εκκωφαντικό 4-0 και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου γύρου, πήραν το «εισιτήριο» για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος όπου θα συναντήσουν τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 17/01

  • Athens Kallithea FC-Παναιτωλικός (15:00) - COSMOTE SPORT 1 HD
  • Κηφισιά-ΟΦΗ (17:00) - COSMOTE SPORT 3 HD
  • Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ (17:00) - COSMOTE SPORT 5 HD
  • Άρης-ΑΕΚ (19:00) - COSMOTE SPORT 2 HD
  • Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (21:00) - COSMOTE SPORT 1 HD

Πέμπτη 18/01

  • Νίκη Βόλου-Λεβαδειακός (19:00) - COSMOTE SPORT 1 HD

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια