HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Εξαφάνιση 22χρονης στην Κρήτη: Το «περίεργο» μήνυμα στο Viber


Μεγαλώνει η αγωνία για την εξαφάνιση μιας 22χρονης -μητέρας ενός 2χρονου παιδιού- στην Κρήτη, καθώς τα ίχνη της έχουν χαθεί από τις 12 Δεκεμβρίου 2023.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μεταδίδει το neakriti, είτε αστυνομικοί είτε η οικογένεια της είχε χθες επικοινωνία μαζί της και η γυναίκα φαίνεται ότι βρίσκεται στην Πελοπόννησο.

Πάρα τη χθεσινή επικοινωνία η 22χρονη δεν εμφανίστηκε στην αστυνομία για να σταματήσουν οι έρευνες, όποτε αυτές συνεχίζονται.

Το μήνυμα στο viber - «Κλέφτηκα με έναν άνδρα»

Η 22χρονη, Παλόμα Ζερελλάρι, αλλοδαπή Ρομά, εξαφανίστηκε στις 12 Δεκεμβρίου και άφησε πίσω της ένα παιδί 2 ετών. Τονίζεται ότι για την γυναίκα έχει εκδοθεί «Missing Alert» από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και το «περίεργο» είναι το μήνυμα που έστειλε σε μια γειτόνισσά της.

Το μήνυμα -που έστειλε στο viber- φέρεται να αναφέρει ότι «Κλέφτηκα με έναν άνδρα».

Η αστυνομία μέχρι στιγμής δεν έχει καμία εξέλιξη στις έρευνές της καθώς αναζητούνται μάρτυρες και φυσικά η ανήλικη γειτόνισσα που έλαβε το μήνυμα στο Viber για να καταθέσει και να προσκομίσει το μήνυμα, την ύπαρξη του οποίου επικαλέστηκε σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα της αγνοούμενης.

Τονίζεται ότι η οικογένειά της δεν είχε νέα της από τις 13 Δεκεμβρίου -που φέρεται να έστειλε το μήνυμα- ως τις 9 Ιανουαρίου, ενώ οι πληροφορίες που δίνονται στις Αρχές από την μητέρα της που δήλωσε την εξαφάνισή της είναι πολύ λίγες.

Το χρονικό με την περίεργη εξαφάνιση

  • 12 Δεκεμβρίου 2023 – Η Παλόμα Ζερελλάρι εξαφανίζεται από το σπίτι της
  • 13 Δεκεμβρίου 2023 – Στέλνει μήνυμα στο viber ανήλικης γειτόνισσας για τους λόγους που εξαφανίστηκε
  • 8 Ιανουαρίου 2023 – Ενημερώνεται το «Χαμόγελο του Παιδιού»
  • 9 Ιανουαρίου 2023 – Δηλώνεται η εξαφάνισή της στην Αστυνομία και εκδίδεται «Missing Alert»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια