HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Το στοιχείο που λύνει τον γρίφο της εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι


Εδώ και 6 μέρες το Μεσολόγγι βρίσκεται σε αναβρασμό, καθώς ο 31χρονος Μπάμπης εξακολουθεί να αγνοείται, με τους οικείους του να μην έχουν κανένα νέο του. Την ίδια ώρα ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε και τον μετέφερε σε ερημική περιοχή, ο 50χρονος κρεοπώλης, επιμένει ό,τι δεν γνωρίζει τίποτα γύρω από την εξαφάνισή του.

Την Τρίτη προσήλθε εκ νέου στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να δώσει κάποιες διευκρινίσεις για το βράδυ της εξαφάνισης, αλλά αφέθηκε ελεύθερος και γύρισε στο σπίτι του.

Ο κρεοπώλης θεωρείται άνθρωπος «κλειδί» και οι αστυνομικοί εξετάζουν σπιθαμή προς σπιθαμή το δρομολόγιο, το οποίο ακολούθησε αφού άφησε τον 31χρονο. Στο μικροσκόπιο βρίσκεται και το κινητό τηλέφωνο του 50χρονου, το οποίο είχε αφήσει στο σπίτι του, όταν πήγε να βρει τον Μπάμπη. Από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψε, ότι είχαν μια συνομιλία 12 δευτερολέπτων.

Ωστόσο, το νέο στοιχείο που έχει προκύψει είναι πως ο κρεοπώλης φέρεται να είχε και δεύτερη συσκευή κινητού πάνω του. Οι ερευνητές της Αστυνομίας προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στη συγκεκριμένη συσκευή τηλεφώνου που ενδεχομένως είχε μαζί του, ώστε να εντοπίσουν την διαδρομή που ακολούθησε το μοιραίο βράδυ της εξαφάνισης.

Χθες, η οικογένεια του Μπάμπη είδε μία ακτίνα ελπίδας, καθώς στην ευρύτερη περιοχή των ερευνών στο Μεσολόγγι, εντοπίστηκε ένα δερμάτινο μπουφάν.

«Βρέθηκε ένα δερμάτινο μπουφάν χρώματος καφέ αλλά δεν είναι του αδελφού μου γιατί το βρήκα στην ντουλάπα. Περνάμε δύσκολες ώρες και θέλουμε να βρεθεί ο αδελφός μου για να ηρεμήσει κι η μητέρα μας» δήλωση η αδερφή του αγνοούμενου στο Star.

Υπενθυμίζεται πως ο 50χρονος κρεοπώλης είχε συλληφθεί μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη για παράνομη κατοχή μαχαιριού και καταδικάστηκε σε τέσσερις μήνες με αναστολή.

«Θα πήγαινα για λαγούς. Μέσα στην τσάντα με τα άλλα κυνηγετικά πράγματα έχω και αυτό το μαχαίρι και το χρησιμοποιώ για τα θηράματα. Είναι ένα μαχαίρι 10 εκατοστών με ξύλινη λαβή» ισχυρίστηκε ο 50χρονος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια