HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μεσολόγγι: «Πού είναι ο Μπάμπης», έξω από το ΑΤ συγγενείς του 31χρονου - Ζήτημα ωρών το ένταλμα σύλληψης


Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται σε λίγες ώρες στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, μετά την ολονύχτια κατάθεση του 50χρονου κρεοπώλη, κύριου υπόπτου. Την ίδια ώρα συγγενείς του αγνοούμενου έχουν συγκεντρωθεί έξω από το ΑΤ και φωνάζουν στον 50χρονο να μιλήσει.

Πάντως σύμφωνα με το pelop.gr οι καταθέσεις δύο φίλων του 50χρονου κρεοπώλη φαίνεται πως τον έχουν «κάψει» και είναι ζήτημα ίσως και ωρών να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την Εισαγγελία Μεσολογγίου.

Οι εξελίξεις στο θρίλερ που διαρκεί εδώ και 14 ημέρες, επιταχύνονται πλέον, παρότι ούτε και χθες απέδωσαν οι έρευνες για να εντοπισθεί ζωντανός ή νεκρός ο Μπάμπης.

Οι Αρχές Ασφαλείας πάντως με βεβαιότητα αποδέχονται ότι ο 31χρονος κυνηγός δεν βρίσκεται στη ζωή και συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν το σημείο που ο δράστης έθαψε το πτώμα του.

Αγωνιούν οι συγγενείς

Όπως μεταδίσει η ΕΡΤ, συγγενείς του αγνοούμενου έχουν συγκεντρωθεί έξω από το ΑΤ, φωνάζοντας στον κρεοπώλη «Που είναι ο Μπάμπης;», ζητώντας να αποκαλύψει την αλήθεια.

414208805 1418141685771492 6547197446807229886 n 1024x576 b0880

Τι είπε χθες ο κρεοπώλης

Από την πλευρά του ο βασικός ύποπτος της εξαφάνισης του Μπάμπη, ακόμη και στην τελευταία εξέτασή του από την Ασφάλεια Μεσολογγίου δεν πρόσθεσε κάτι το αξιοποιήσιμο, εμμένοντας στη θέση του ότι δεν θυμάται τι συνέβη το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου στο κρίσιμο χρονικό διάστημα από τις 8:30 μέχρι τις 9:40.

Συνεχίζει να διατείνεται ότι άφησε τον Μπάμπη στον κόμβο των ΤΕΙ και ο ίδιος περιπλανήθηκε στην περιοχή του Ευηνοχωρίου…

Στο μεταξύ, το αίμα που βρέθηκε στη βάρκα, που είναι κοινός φίλος του κρεοπώλη και του αγνοούμενου, δεν έχει καμία σχέση με την εξαφάνιση, όπως διαπίστωσαν οι ειδικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων.

Ο λόγος που ο κρεοπώλης οδηγήθηκε ξανά για κατάθεση είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του iEidiseis, υπήρξε ανατροπή στα δεδομένα σε σχέση με το κινητό τηλέφωνο του κρεοπώλη. Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο, ωστόσο, ήταν κλειστό. Όμως κάποια στιγμή φαίνεταιπως το άνοιξε στην περιοχή όπου χάθηκε ο Μπάμπης.

Επίσης, από πληροφορίες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί, προκύπτει ότι είχε και ένα δεύτερο κινητό τηλέφωνο παλιάς τεχνολογίας (χωρίς σύστημα γεωεντοπισμού gps και δυνατότητα σύνδεσης στο ίντερνετ). Αυτό, όμως, το τηλέφωνο δεν βρέθηκε ποτέ ούτε ο ίδιος ο κρεοπώλης είχε δηλώσει στις Αρχές την ύπαρξή του.

Ακόμη ένα κρίσιμο στοιχείο είναι πως διαπιστώθηκε ότι στην περιοχή εκπέμπει το επίμαχο 40λεπτο και το κινητό τηλέφωνο του 36χρονου φίλου του κρεοπώλη. Είναι το νέο πρόσωπο που έχει μπει στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών ερευνών.

Οι Αρχές τού πήραν το λάπτοπ και το κινητό για να εξεταστούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. Ο φίλος του υπόπτου φέρεται να είχε διαγράψει μηνύματα που αντάλλαξε με τον κρεοπώλη, ο οποίος κάποια στιγμή φέρεται να είχε πει ότι τον πήρε τηλέφωνο για να ψάξουν μαζί τον Μπάμπη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια