HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ημαθία – Πατέρας βρέφους: «Η 37χρονη ήθελε να με πνίξει, όταν κοιμόταν γινόταν επιθετική


Ο πατέρας του 6 μηνών βρέφους που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από την 37χρονη μητέρα του, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων τόνισε πως «ήθελε να με πνίξει, όταν κοιμόταν γινόταν επιθετική».

Να σημειωθεί πως έχει καταθέσει μήνυση στην πρώην σύζυγό του για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» δήλωσε «ήθελε να με πνίξει, όταν κοιμόταν γινόταν επιθετική. Την καταλάβαινα και ξυπνούσα, γι’ αυτό μετά κοιμόμασταν χώρια», ενώ τόνισε ότι δεν γνώριζε για τις διαταραχές της και επέρριψε ευθύνες στους γονείς της, σημειώνοντας ότι «αντίθετα με εμένα, οι γονείς της ήξεραν πολύ καλά τις διαταραχές και τη συμπεριφορά της και τις έκρυψαν από εμένα και από όλους από την πρώτη στιγμή, εκθέτοντας το παιδί μου σε κίνδυνο».

«Πήγα να τη βοηθήσω όμως οι γονείς της δεν παραδέχονταν το πρόβλημα της. Το έκανε για να με εκδικηθεί. Με ζήλευε παράφορα. Έφυγα από το σπίτι γιατί φοβόμουν ότι θα με έπνιγε το βράδυ», είχε αναφέρει μιλώντας σε ιστοσελίδα.

Χαρακτηριστικό της έντασης που υπήρχε μεταξύ του πατέρα και της οικογένειας της παιδοκτόνου, είναι το γεγονός ότι όταν επιχείρησε να παραβρεθεί στην κηδεία του βρέφους, συγγενείς της 37χρονης του επιτέθηκαν.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια