HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μέγαρα: «Προδιαγεγραμμένο» έγκλημα ο απάνθρωπος ξυλοδαρμός 4χρονου - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση


Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένο το 4χρονο αγοράκι που διακομίστηκε χθες το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», ύστερα από τα απάνθρωπα χτυπήματα που φέρεται να του προκάλεσε ο 24χρονος Ρομά, σύντροφος της μητέρας του, στον καταυλισμό στον Βλυχό Μεγάρων.

Πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν ότι στο πρόσφατο παρελθόν είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού και ένα ακόμα παιδί της τετραμελούς οικογένειας.

Μάλιστα και τότε το παιδί είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο. Η υπόθεση είχε θεωρηθεί σοβαρή και την είχε αναλάβει η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Ωστόσο, τότε η μητέρα του παιδιού δεν είχε αποκαλύψει στις Αρχές ποιος είναι ο δράστης, σε αντίθεση με χθες που κατονόμασε τον 24χρονο σύντροφό της ως το άτομο που χτύπησε το παιδί της.

Το ερώτημα είναι εάν μετά την τότε καταγγελία είχε δοθεί εντολή για να απομακρυνθούν τα παιδιά από την οικογένεια, όπως και εάν έγιναν οι απαιτούμενες επισκέψεις κοινωνικών λειτουργών στον καταυλισμό.

Αρμόδιες πηγές σημειώνουν ότι κατά το παρελθόν σε άλλες περιπτώσεις το μέτρο της παρακολούθησης οικογενειών από κοινωνικούς λειτουργούς δε «λειτούργησε» όταν ο τόπος κατοικίας ήταν καταυλισμός.

Μετά το χθεσινό περιστατικό τα τρία αδερφάκια του 4χρονου που ξυλοκοπήθηκε παραμένουν -με εντολή Εισαγγελέα- στο νοσοκομείο Παίδων υπό τη φροντίδα ειδικών.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο ξυλοδαρμός του παιδιού έγινε λίγο πριν τις 15.00 το μεσημέρι στο Βλυχό Μεγάρων.

Η 29χρονη γυναίκα ήταν αυτή που μετέφερε το παιδί αρχικά στο «Θριάσιο» νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση, κάνοντας μάλιστα την καταγγελία στην Άμεση Δράση, με τους αστυνομικούς να διενεργούν αναζητήσεις για τον εντοπισμό του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός προέρχονταν από καταυλισμό Ρομά στην Λαμία και πήγαινε στα Μέγαρα όπου είχε συνάψει ερωτική σχέση με την 29χρονη, η οποία έχει ανήλικα παιδιά από άλλο σύντροφο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια