HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Εκλογή νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού (φωτογραφίες+βίντεο)


Το νέο του Προεδρείο εξέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού για τη χρονική περίοδο: 1.1.2024 έως 30.6.2026, κατά την διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης, που πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου.

Πρόεδρος εξελέγη ομόφωνα από όλες τις παρατάξεις -  κατόπιν πρότασης του Δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού, Χρήστου Κομπατσιάρη - ο Γαβριήλ Αμανατίδης,  από την πλειοψηφούσα παράταξη «Ανανέωση - Δημιουργία». Αντιπρόεδρος, ο Κωνσταντίνος Μαλάμης από τον συνδυασμό «Θέλουμε και μπορούμε» και Γραμματέας,  η Ισιδώρα Κισκινίδου, του συνδυασμού, «Τολμάμε-Αλλάζουμε-Διμιουργούμε» με επικεφαλής τον κ. Λαγδάρη.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης, στην οποία προήδρευσε ο Στέλιος Χλεμές - ως πλειοψηφών δημοτικός σύμβουλος στις πρόσφατες εκλογές - ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Κομπατσιάρης ευχήθηκε «χρόνια πολλά καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους». 

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου  εξελέγησαν και τα μέλη  της επταμελούς Δημοτικής Επιτροπής, που υπό την προεδρία του Δημάρχου, Χρήστου Κομπατσιάρη, θα ασκεί πλέον τις αρμοδιότητες της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες απο την χθεσινή συνεδρίαση:















































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια