HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πώς να φτιάξετε σπιτική μαρμελάδα πορτοκάλι


Με τρία υλικά – Χωρίς πηκτίνη

Υλικά
  • 6 πορτοκάλια
  • 3 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη
  • 5 φλ. τσαγιού νερό

Εκτέλεση
  1. Πλύνετε τα πορτοκάλια και στη συνέχεια ξεφλουδίστε τα. Κόψτε τα σε μικρά κομμάτια, αφαιρέστε τους σπόρους και κρατήστε τα στην άκρη σε ένα μεγάλο μπολ.
  2. Βάλτε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και προσθέστε το νερό. Αφήστε το να πάρει βράση και στη συνέχεια προσθέστε τα κομμάτια πορτοκαλιού, βράστε σε δυνατή φωτιά για περίπου 10 λεπτά. Μόλις βράσει, χαμηλώστε τη φωτιά και σιγοβράστε συνεχώς για περίπου 30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα φρούτα.
  3. Προσθέστε τη ζάχαρη και συνεχίστε να ανακατεύετε συνεχώς. Μαγειρέψτε μέχρι το μείγμα να στάξει από την κουτάλα σε μεγάλες βαριές σταγόνες.
  4. Αφαιρέστε τον αφρό και αφήστε τη μαρμελάδα να κρυώσει για περίπου 30- 40 λεπτά.
  5. Αποθηκεύστε τη μαρμελάδα σε γυάλινο βάζο.
  6. Βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε το βάζο σε θερμοκρασία δωματίου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια