HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πέννες με πέστο και γαρίδες


Πανεύκολη συνταγή, έτοιμη σε λιγότερο από 15'

Υλικά
  • 400 γρ. πέννες
  • 500 γρ. γαρίδες μεσαίου μεγέθους
  • 1 φλ. τσαγιού κατεψυγμένο αρακά
  • 200 γρ. πέστο βασιλικού
  • 1/4 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
  • 1/2 φλ. τσαγιού φλούδες παρμεζάνας

Εκτέλεση
  1. Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, προσθέτοντας τις γαρίδες και τον αρακά στο νερό κατά τη διάρκεια των τελευταίων 2 λεπτών μαγειρέματος.
  2. Σουρώστε το μείγμα ζυμαρικών, κρατώντας 1/2 φλιτζάνι από το νερό σε ένα μικρό μπολ. Επιστρέψτε το μείγμα ζυμαρικών στην κατσαρόλα.
  3. Προσθέστε πέστο, αλάτι και πιπέρι στο μείγμα ζυμαρικών και ανακατέψτε καλά.
  4. Ρίξτε από το νερό που κρατήσατε στην κατσαρόλα, 1/4 φλιτζανιού τη φορά, μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή συνοχή.
  5. Μεταφέρετε το μείγμα ζυμαρικών σε μία πιατέλα και πασπαλίστε με παρμεζάνα.
  6. Σερβίρετε αμέσως.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια