HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρή η γυναίκα που παρασύρθηκε από τον χείμαρρο - Εντοπίστηκε το ΙΧ, άφαντος ο σύντροφος


Δυσάρεστη τροπή πήραν οι έρευνες των Αρχών στην Ηλεία για τον εντοπισμό του ζευγαριού που επέβαινε στο αυτοκίνητο, το οποίο παρασύρθηκε από χείμαρρο στην είσοδο της κοινότητας Πλουτοχωρίου του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης εντοπίστηκε νεκρή η συνοδηγός, ενώ ο αρραβωνιαστικός της εξακολουθεί να αγνοείται.

Παράλληλα, οι διασώστες εντόπισαν και το ΙΧ του ζευγαριού σε απόσταση 300μ. από το άψυχο σώμα της γυναίκας, σύμφωνα με το patrisnews.

Οι έρευνες της Πυροσβεστικής για το εντοπισμό του συντρόφου της άτυχης γυναίκας, ο οποίος ήταν και οδηγός του ΙΧ, συνεχίζονται.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος άνδρας, αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, την ώρα της ισχυρής βροχόπτωσης επιχείρησε να περάσει με το ιδιωτικό του όχημα, μάρκας ΚΙΑ ανθρακί, το γεφύρι που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, έχοντας μαζί του και την αρραβωνιαστικιά του. Ωστόσο, τη στιγμή που περνούσε από το σημείο ένα κύμα υδάτινου όγκου πέρασε πάνω από το γεφύρι και κόλλησε το όχημα στα κάγκελα, ενώ ακολούθησε και ένα δεύτερο κύμα που χτύπησε με σφοδρότητα το όχημα, το αναποδογύρισε και το έριξε εντός του υδατορέματος Κόβιτσας (Αχέροντας).

pinakida_a6009.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγνοούμενος άνδρας φέρεται να επικοινώνησε με συγχωριανό του ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν παρασυρθεί το όχημά του, αναφέροντάς του πως βρίσκεται σε κίνδυνο τόσο ο ίδιος όσο και η αρραβωνιαστικιά του και ζητώντας έντρομος βοήθεια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια