HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Νέες θέσεις εργασίας στην Δημοτική Αστυνομία Κατερίνης


Μόνιμες θέσεις σε όλους τους δήμους της χώρας -εκτός των πολύ μικρών- θα εμπεριέχει η προκήρυξη για τη Δημοτική Αστυνομία για την πρόσληψη 1.213 μονίμων υπαλλήλων.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του workenter.gr, το ΑΣΕΠ αναμένει απλώς τις τελικές παρατηρήσεις του υπουργείου Εσωτερικών για την αποστολή της προκήρυξης στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Η συγκεκριμένη προκήρυξη είναι η πρώτη που θα εκδοθεί από το ΑΣΕΠ για τη νέα χρονιά και θα λάβει τον αριθμό 1Κ/2024.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο αναμένεται να γίνει τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου ή το αργότερο την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Αυτό θα εξαρτηθεί απο τις τελικές παρατηρήσεις του ΥΠΕΣ επι του κειμένου της προκήρυξης.
Δημοτική Αστυνομία: Δείτε την αρχική κατανομή των θέσεων

Αυτή είναι η αρχική κατανομή για 1.213 μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ (asep.gr) στη Δημοτική Αστυνομία:

Στο δήμο Αθηναίων κατανέμονται 181 θέσεις, από τις οποίες οι 153 είναι κατηγορίας ΔΕ και από 14 θέσεις στις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ

Στον δήμο Θεσσαλονίκης κατανέμονται 80 θέσεις (40 ΔΕ, 20 ΠΕ, 20 ΤΕ).

Στον δήμο Ηρακλείου Κρήτης 30 (18, ΔΕ, 6 ΠΕ, 6 ΤΕ), στον δήμο Θέρμης 20 (15 ΔΕ, 4 ΠΕ, 1 ΤΕ), στον δήμο Αχαρνών 16 (12 ΔΕ, 2 ΠΕ, 2 ΤΕ), στον δήμο Θερμαϊκού 15 (11 ΔΕ, 2 ΠΕ, 2 ΤΕ) και στον δήμο Χαλκιδέων 13 θέσεις (9 ΔΕ, 2 ΠΕ, 2 ΤΕ).

Επίσης από 12 θέσεις αναλογούν στους δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Πύργου.

11 θέσεις αναλογούν στους δήμους Αγίου Δημητρίου, Ελευσίνας, Κασσάνδρας και Κατερίνης και από 

10 θέσεις στους δήμους Αγρινίου, Δράμας, Εορδαίας, Θήρας, Κομοτηνής, Μάνδρας – Ειδυλλίας, Ναυπακτίας, Νεάπολης – Συκεών, Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Ρεθύμνης και Φλώρινας.

Στους υπόλοιπους 111 δήμους αναλογούν από μία έως εννέα θέσεις.

Αντίστοιχα, οι 213 θέσεις κατανέμονται σε άλλους 34 δήμους, μεταξύ των οποίων οι Πειραιώς (77 θέσεις), Χανίων (32) και Καλαμαριάς (15).

Ενόψει της άμεσης έκδοσης για την προκήρυξης της Δημοτικής Αστυνομίας, οι υποψήφιοι μπορούν να στείλουν από τώρα σχετικό αίτημα στις υπηρεσίες του workenter.gr, προκειμένου να δημιουργηθεί πλήρης και ορθή αίτηση στα πρότυπα του ΑΣΕΠ (asep.gr).

Ακολούθως, με την έκδοση της προκήρυξης, θα ενημερωθείτε για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά προκειμένου να δημιουργηθεί ορθά η αίτησή σας και να διασφαλιστεί η συμμετοχή σας στον μεγάλο διαγωνισμό της Δημοτικής Αστυνομίας.


ΠΗΓΗ: workenter.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια