Έτοιμες σε 10 λεπτά
Υλικά
- 200 γρ. μεγάλες ωμές γαρίδες
- 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
- Ένα μικρό κομμάτι τζίντζερ, τριμμένο
- 2 κ. σ. πάστα κάρυ
- 400 γρ. κονσέρβα γάλα καρύδας
- Λίγο κόλιανδρο
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι.
- Σοτάρετε το σκόρδο και το τζίντζερ για μερικά λεπτά και, στη συνέχεια, ανακατέψτε την πάστα κάρυ και μαγειρέψτε για ένα λεπτό.
- Προσθέστε το γάλα καρύδας και αφήστε το να σιγοβράσει.
- Προσθέστε τις γαρίδες και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν.
- Πασπαλίστε με τον κόλιανδρο και σερβίρετε.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!