HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Εξαφάνιση Μεσολόγγι: Μία ανάσα από την αποκάλυψη του σκοτεινού μυστικού - Σύντομα εξελίξεις


Καθώς τα 24ωρα περνούν και ο 31χρονος Μπάμπης δεν δίνει κανένα σημείο ζωής, η οικογένειά του είναι σχεδόν βέβαιη πως το παιδί τους έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας. Η εξαφάνιση που συγκλονίζει το Μεσολόγγι και έχει ξυπνήσει μνήμες από τις φρικτές υποθέσεις του μικρού Άλεξ και του Μάριου Παπαγεωργίου, καθώς δεν έχει εντοπιστεί ακόμη η σορός του 31χρονου, αναμένεται να έχει εξελίξεις μέσα στην ημέρα.

Χθες, περίπου στις 8 το βράδυ ο κρεοπώλης κλήθηκε για νέα κατάθεση ενώπιον των Αρχών, η οποία διήρκησε όλο το βράδυ. Ο 50χρονος, που είναι και ο τελευταίος άνθρωποςπου είδε τον Μπάμπη ζωντανό, κρατείται μέχρι αυτή την ώρα στο ΑΤ και ίσως οδηγηθεί τις επόμενες ώρες στον Εισαγγελέα.

414649810 1094944325151557 4676637029016374113 n 1 fe3d5

Ο ίδιος φέρεται να επιμένει πως δεν γνωρίζει τίποτα, επικαλούμενος κενά μνήμης για το μοιραίο βράδυ. Ωστόσο, ακόμη ένα πρόσωπο «κλειδί», ο 36χρονος φίλος του, με τον οποίο είχε επικοινωνία το βράδυ της εξαφάνισης, ίσως δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα των Αρχών.

Ο λόγος που ο κρεοπώλης οδηγήθηκε ξανά για κατάθεση είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του iEidiseis, υπήρξε ανατροπή στα δεδομένα σε σχέση με το κινητό τηλέφωνο του κρεοπώλη. Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο, ωστόσο, ήταν κλειστό. Όμως κάποια στιγμή φαίνεταιπως το άνοιξε στην περιοχή όπου χάθηκε ο Μπάμπης.

Επίσης, από πληροφορίες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί, προκύπτει ότι είχε και ένα δεύτερο κινητό τηλέφωνο παλιάς τεχνολογίας (χωρίς σύστημα γεωεντοπισμού gps και δυνατότητα σύνδεσης στο ίντερνετ). Αυτό, όμως, το τηλέφωνο δεν βρέθηκε ποτέ ούτε ο ίδιος ο κρεοπώλης είχε δηλώσει στις Αρχές την ύπαρξή του.

Ακόμη ένα κρίσιμο στοιχείο είναι πως διαπιστώθηκε ότι στην περιοχή εκπέμπει το επίμαχο 40λεπτο και το κινητό τηλέφωνο του 36χρονου φίλου του κρεοπώλη. Είναι το νέο πρόσωπο που έχει μπει στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών ερευνών.

Οι Αρχές τού πήραν το λάπτοπ και το κινητό για να εξεταστούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. Ο φίλος του υπόπτου φέρεται να είχε διαγράψει μηνύματα που αντάλλαξε με τον κρεοπώλη, ο οποίος κάποια στιγμή φέρεται να είχε πει ότι τον πήρε τηλέφωνο για να ψάξουν μαζί τον Μπάμπη.

Πάντως, ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης για την συγκλονιστική υπόθεση, φάνηκε βέβαιος πως μόνο ένα πρόσωπο γνωρίζει πού βρίσκεται ο Μπάμπης, πιθανότατα θαμμένος. Αναφορικά με τα κίνητρα, ανέφερε πως αν εμπλέκεται μόνο ένα πρόσωπο η εγκληματική ενέργεια έγινε για τα χρήματα, όμως αν υπάρξει εμπλοκή κι άλλου ατόμου, τότε τα δεδομένα αλλάζουν.

Υπενθυμίζεται πως ο κρεοπώλης χρωστούσε στον Μπάμπη περίπου 17.000 ευρώ και σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων του 31χρονου, θα του τα ζητούσε το ίδιο βράδυ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια