HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


O μαστροπός από την Εκάλη και η «τσατσά» από τον Κολωνό: Από ροζ ιστοσελίδα εκπόρνευαν τις ανήλικες


Φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών που εκδίδονταν έναντι 100 ευρώ για το κάθε ραντεβού δημοσιοποιούνταν σε γνωστή ροζ ιστοσελίδα, όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων που προχώρησε σε τρεις συλλήψεις για μαστροπεία με θύματα κορίτσια κάτω των 15 ετών.

Όπως αποκαλύπτουν αστυνομικές πηγές, καθοριστικό ρόλο διαδραμάτιζαν δύο πρόσωπα. Πρόκειται για έναν 34χρονο από την Εκάλη και μία 31χρονη από τον Κολωνό. Οι αστυνομικοί εντόπισαν φωτογραφικό υλικό που είχε αναρτηθεί σε ροζ ιστοσελίδα με τεράστια επισκεψιμότητα. Ο 34χρονος ήταν αυτός που κατηγορείται από τις Αρχές ότι φωτογράφιζε δύο ανήλικες και τις προέτρεπε να συνευρίσκονται με πλούσιους πελάτες. Οι φωτογραφίες ανέβαιναν στη ροζ ιστοσελίδα από τον ίδιο εν είδει αγγελιών. Με τον τρόπο αυτό, σύμφωνα με την Αστυνομία, είχαν κλειστεί τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού.

Οι πελάτες έκλειναν μέσω διαδικτύου το ραντεβού και στη συνέχεια έβρισκαν τις ανήλικες σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας. Ο 34χρονος από την Εκάλη φέρεται να έλεγε στις ανήλικες ότι μπορεί να μεσολαβήσει προκειμένου να συνευρεθούν με άντρες με σημαντική οικονομική επιφάνεια.

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι του 34χρονου επιχειρηματία στην Εκάλη και κατάσχεσαν ψηφιακά πειστήρια που μπαίνουν στο μικροσκόπιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ο 34χρονος ήρθε σε επαφή με τις ανήλικες μέσω 31χρονης Ελληνίδας που συνελήφθη στον Κολωνό και η οποία επίσης είχε το ρόλο του διαμεσολαβητή για την εύρεση πελατών στις ανήλικες. Ένας από τους πελάτες ήταν 50χρονος Έλληνας που οδηγούσε τις ανήλικες στο σπίτι του στον Κορυδαλλό. Φέρεται να πλήρωνε 100 ευρώ για το κάθε ραντεβού. Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του, κατάσχεσαν ψηφιακά πειστήρια και εντόπισαν ένα αεροβόλο όπλο.

Η ανησυχία των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων είναι ότι οι πελάτες των ανήλικων κοριτσιών μπορεί να ήταν περισσότεροι. Περιμένουν τα αποτελέσματα από την εξέταση των ψηφιακών πειστηρίων (κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, usb) και ενδεχομένως να υπάρξουν και άλλοι κατηγορούμενοι. Η υπόθεση θυμίζει την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό που έπεσε θύμα μαστροπείας.

Η νέα υπόθεση, όπως λένε αστυνομικές πηγές, αποκαλύπτει για ακόμα μία φορά ότι στις ροζ ιστοσελίδες με τις εκδιδόμενες γυναίκες υπάρχουν και ανήλικα κορίτσια που υπό την «καθοδήγηση» ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας μπαίνουν σε επικίνδυνες ατραπούς που δεν τις χωρά ο ανθρώπινος νους.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, η αστυνομική επιχείρηση έλαβε χώρα προχθές το βράδυ σε ΕκάληΚολωνό και Κορυδαλλό.

Οι έρευνες στα σπίτια ξεκίνησε μετά την έκδοση τριών ενταλμάτων σύλληψης από τον αρμόδιο Ανακριτή για τα αδικήματα της μαστροπείας σε βάρος ανήλικου που δεν συμπλήρωσε τα 15 έτη.

Αναλυτικά το «προφίλ» των τριών συλληφθέντων, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του iΕidiseis:

Η 31χρονη Ελληνίδα που συνελήφθη στον Κολωνό κατηγορείται ότι από τις αρχές του 2022 περίπου, διατηρώντας φιλική σχέση με 15χρονο τότε κορίτσι, μεσολαβούσε για την εύρεση «πελατών» για ερωτική συνεύρεση, έναντι αμοιβής, εξωθώντάς την κατά αυτόν τον τρόπο στην πορνεία, λαμβάνοντας και μέρος των χρημάτων που αποκόμιζε η ανήλικη από την δραστηριότητα αυτή.

ypothesi mastropeias3 ea775

ypothesi mastropeias 62559

Ο 34χρονος που συνελήφθη στην Εκάλη κατηγορείται ότι από τα μέσα Απριλίου του 2023, όντας φίλος της 31χρονης κατηγορουμένης, απέκτησε επαφή με την 15χρονη ανήλικη, όπως και με την 17χρονη τότε φίλη της, προτείνοντας σε αυτές να τις διευκολύνει στην αναζήτηση - εύρεση πλούσιων «πελατών», για ερωτικές συνευρέσεις επί πληρωμή, ενώ τις φωτογράφισε με τα εσώρουχά τους, αναρτώντας αυτές (φωτογραφίες) σε γνωστή ροζ ιστοσελίδα με εκδιδόμενες γυναίκες, μέσω της οποίας κλείστηκαν και πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού σε διάφορα ξενοδοχεία του κέντρου των Αθηνών.

Ο τρίτος εμπλεκόμενος της υπόθεσης, ηλικίας 55 ετών Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη στον Κορυδαλλό, κατηγορείται ότι εντός του χρονικού διαστήματος Ιουλίου - Αυγούστου του 2023, σε μη επακριβώς προσδιορισθείσα ημερομηνία, εντός της οικίας του στον Κορυδαλλό, συνευρέθηκε ερωτικά, με τις ανήλικες (ηλικίας 15 και 16 ετών), καταβάλλοντας σε αυτές ως αμοιβή το ποσό των 100 ευρώ έκαστη. Επίσης, τόσο κατά το ίδιο χρονικό διάστημα όσο και σε προγενέστερο χρόνο, προέβη σε όμοιες πράξεις με τις εν λόγω ανήλικες, τόσο από κοινού με αυτές όσο και με έκαστη ξεχωριστά σε διαφορετικούς χρόνους.

ypothesi mastropeias2 89299

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε, την 10-01-2024, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, απ’ όπου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος των κατηγορουμένων για τα ανωτέρω αδικήματα και η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στο 10ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών, απ’ όπου και εκδόθηκαν τα Εντάλματα Σύλληψης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια