HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η επική αντίδραση γιαγιάς μόλις έμαθε το φύλο του παιδιού της εγγονή της (vid)


Viral έχει γίνει το βίντεο στο οποίο απεικονίζεται η στεναχώρια μιας γιαγιάς μόλις έμαθε το φύλο του εγγονού της.

Σε μια απροσδόκητη ανατροπή κατά τη διάρκεια ενός πάρτι αποκάλυψης του φύλου ενός παιδιού, η 83χρονη Elena Diaz, γιαγιά της Daniela Florez, έγινε viral με τη δραματική αντίδρασή της στην ανακοίνωση του φύλου του δισέγγονου της. Το πάρτι, που προοριζόταν να είναι μια χαρούμενη γιορτή, πήρε μια αναπάντεχη τροπή όταν η Diaz, αρχικά ενθουσιασμένη με την εγκυμοσύνη της εγγονής της, έφυγε ορμητικά μόλις ανακάλυψε ότι το μωρό θα ήταν αγόρι.

Το περιστατικό, που έχει γίνει viral στο TikTok, εκτυλίχθηκε ενώ οι καλεσμένοι περίμεναν με ανυπομονησία την αποκάλυψη του φύλου. Μέσα στον ενθουσιασμό του πλήθους, μια μπλε ομίχλη από ένα κανόνι καπνού ανακοίνωσε την άφιξη ενός αγοριού. Η στιγμή αυτή αντιμετωπίστηκε με ανάμεικτες αντιδράσεις, καθώς η Diaz, εμφανώς αναστατωμένη, κατσούφιασε, σήκωσε τα χέρια της ψηλά απογοητευμένη και αποσύρθηκε σε ένα παγκάκι.

@_daniflorez The contrast between everyone celebrating and then her 🤣 ps: she’s very happy! This was just her 1 minute tantrum 😂 #genderrevealparty #genderrevealfail #grandmasoftiktok ♬ Je te laisserai des mots - Patrick Watson

Η Daniela Florez, 26 ετών, από το Μαϊάμι της Φλόριντα, μοιράστηκε πληροφορίες για την αντίδραση της γιαγιάς της, την οποία περιγράφει ως ένα σύντομο ξέσπασμα θυμού. Η Florez, η πρώτη εγγονή που έδωσε στην Diaz ένα δισέγγονο, είχε υποσχεθεί προηγουμένως να δώσει το όνομά της σε μια κόρη. Η ημερομηνία γέννησης του μωρού που συνέπεσε με τα γενέθλια της Diaz πρόσθεσε στην προσμονή της προγιαγιάς, κάνοντας την αντίδρασή της πιο οδυνηρή.

Η Diaz, γνωστή για την έντονη προσωπικότητά της είχε ενθουσιαστεί ιδιαίτερα με την προοπτική μιας ακόμη εγγονής. Είχε μάλιστα προετοιμάσει μια συναισθηματική χειρονομία, σχεδιάζοντας να παραδώσει ένα κολιέ με το όνομά της στο αναμενόμενο κορίτσι. Η αποκάλυψη την απογοήτευσε σημαντικά.

Αυτό το ασυνήθιστο περιστατικό αναδεικνύει τα απροσδόκητα συναισθήματα που μπορεί να προκύψουν στις οικογενειακές γιορτές. Η Florez υποστηρίζει ότι η υπόσχεση να δώσει το όνομα της γιαγιάς της σε μια μελλοντική κόρη της παραμένει μια πιθανότητα, συμπυκνώνοντας τον διαρκή δεσμό μεταξύ τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια