HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η συγκλονιστική στιγμή που μια γυναίκα βάζει βόμβα έξω από το διαμέρισμα του πρώην της (video)


Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε μια γυναίκα να τοποθετεί εκρηκτική ύλη έξω από την πόρτα του διαμερίσματος του πρώην συντρόφου της, προκαλώντας μεγάλες ζημιές.

Συγκλονιστικά πλάνα έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας σε διαμέρισμα στην Αγγλία, όταν μια γυναίκα αφήνει εκρηκτική ύλη έξω από την πόρτα του πρώην συντρόφου της.

Η 39χρονη για άγνωστό λόγο, τοποθετεί μια φιάλη με αέριο βουτανίου και στη συνέχεια την ανάβει πριν απομακρυνθεί από το σημείο. Λίγο αργότερα ακολουθεί μια τρομακτική έκρηξη που προκαλεί ζημιές τόσο στο διαμέρισμα του πρώην της όσο και στα διπλανά.

Συγκεκριμένα η έκρηξη διέλυσε δύο εξώπορτες και προκάλεσε μεγάλες ζημιές στους τοίχους. Ευτυχώς ο πρώην σύντροφος της 39χρονης δεν βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμά του εκείνη τη στιγμή.

Όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στο σπίτι για να σβήσουν τη φωτιά βρήκαν χαραγμένη στον τοίχο τη φράση «Αυτό το διαμέρισμα Θα καεί στην κόλαση.

Η 39χρονη τον περασμένο Ιούλιο είχε προσπαθήσει να τοποθετήσει πάλι μια φιάλη βουτανίου στο γραμματοκιβώτιο του πρώην συντρόφου της. Όταν η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή της, παραδέχθηκε και τους δύο εμπρησμούς. Η ποινή που της επιβλήθηκε ήταν 6 χρόνια φυλάκιση.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια