HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου μαθητή για... παρεξήγηση


Ανήλικος 15 ετών δέχτηκε άγρια επίθεση από παρέα συνομηλίκων του ενώ περίμενε να συναντηθεί έξω από γυμνάσιο της Καλαμάτας με μια φίλη του με την οποία διατηρεί φιλική σχέση.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τη μία χθες το μεσημέρι και ενώ περίμενε την φίλη του - τον πλησιάζουν πέντε άτομα όλοι συνομήλικοι του, ο ένας μάλιστα μαθητής από ΕΠΑΛ της περιοχής τον οποίο γνώριζε το θύμα και μάλιστα είχαν προσωπικές διάφορες μετά από παρεξήγηση.

Οι ανήλικοι δράστες που συμμετείχαν στην επίθεση, είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Αρχικά τον πλησίασαν και εξαιτίας προσωπικών τους διαφορών που είχαν τις προηγούμενες μέρες, άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν φραστικά ενώ κάποια στιγμή του επιτέθηκαν χτυπώντας τον με γροθιές και κλωτσιές στο σώμα του.

Ο ανήλικος καλούσε σε βοήθεια και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Το θύμα πήγε στο Γ.Ν. Καλαμάτας, όπου μετά την παροχή πρώτων βοηθειών και των προβλεπόμενων ιατρικών εξετάσεων αποχώρησε.

Μετά από αναζητήσεις οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν εκ των δραστών της παρέας, όπου και τον συνέλαβαν. Μαζί με τον 15χρονο νταή, πέρασαν χειροπέδες και στον πατέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του ανήλικου συλληφθέντα αλλά και των άλλων τεσσάρων ακόμη αγνώστων στοιχείων δραστών για εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια