HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δύο εξαφανίσεις στην Κρήτη: 26χρονη χάθηκε ενώ πήγαινε σε πάρτι - Αγνοείται και ηλικιωμένη


Δύο μυστήριες εξαφανίσεις έχουν συνταράξει το νησί της Κρήτης, όπου δύο γυναίκες αγνοούνται από το Σάββατο 10/2. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει η αστυνομία και οι δύο γυναίκες δεν αντιμετώπιζαν κάποιο πρόβλημα.

Σύμφωνα με το creta24.gr, η περίπτωση πρόκειται για μία 78χρονη γυναίκα από το Ηράκλειο και η δεύτερη αφορά σε μία 26χρονη από τα Χανιά.

Η 26χρονη από τα Χανιά πήρε το βράδυ του Σαββάτου το αυτοκίνητο της με σκοπό να πάει στο πάρτι ενός φίλου της. Από τότε τα ίχνη της νεαρής κοπέλας χάθηκαν και το κινητό της έκλεισαν.

Κατά την διάρκεια της αναζήτησης της στην εν λόγω περιοχή που σκόπευε να πάει η 26χρονη, βρέθηκε το αυτοκίνητό της παρκαρισμένο και κλειδωμένο.

Αναφορικά με την 78χρονη γυναίκα από το Ηράκλειο, η 47χρονη κόρη της αγνοούμενης ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνιση της μητέρας της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα είπε η 47χρονη, τα ξημερώματα του Σαββάτου μετέφερε την μητέρα της στο λιμάνι του Ηρακλείου με σκοπό να επιβιβαστεί στο πλοίο για τη Ρόδο. Είχε σκοπό να πάει στο νησί της Σύμης, όπου εκεί μένει μόνιμα.

Η 78χρονη γυναίκα που αγνοείται επικοινώνησε για τελευταία φορά με την κόρη της το πρωί του Σαββάτου όταν βρισκόταν στο λιμάνι της Κάσου.

Από εκείνη την στιγμή και μετά το τηλέφωνό της γυναίκας είναι απενεργοποιημένο, ωστόσο αναφορές κάνουν λόγο ότι κατέβηκε από το καράβι στο λιμάνι της Ρόδου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια