HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Επίδομα θέρμανσης με ρεύμα: Τελειώνει η αίτηση - 4 μέρες προθεσμία


Λίγες ημέρες απομένουν στους δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης για ρεύμα για να υποβάλουν αίτηση στο myΘερμανση, για να λάβουν έκπτωση από 45 έως 480 ευρώ στον λογαριασμό του ρεύματος.

Η προθεσμία για το επίδομα θέρμανσης με ρεύμα λήγει την προσεχή Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2024.

Πρόκειται για ένα επίδομα που αφορά νοικοκυριά που χρησιμοποιούν air condition, ηλεκτρικές σόμπες ή ηλεκτρικά καλοριφέρ για θέρμανση.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση στην πλατφόρμα myΘέρμανση της ΑΑΔΕ (ΕΔΩ) εντός των επόμενων 4 ημερών για να λάβουν το επίδομα για το ρεύμα -με έκπτωση στον λογαριασμό τους-.

Για το επίδομα θέρμανσης στο ρεύμα έχουν γίνει 452.138 αιτήσεις, ενώ εκτιμάται ότι μέχρι τη λήξη της προθεσμίας δύσκολα θα φτάσουν τις 500.000 καθώς πολλά νοικοκυριά απέφυγαν να υποβάλουν αίτηση για να μην αποκλειστούν από το κοινωνικό τιμολόγιο (ΚΟΤ).

Πότε πληρώνεται η δεύτερη δόση στο επίδομα θέρμανσης με πετρέλαιο

επιδομα θερμανσησ πετρελαιο πληρωμη, επιδομα πετρελαιου θερμανσησ πληρωμη

Αντίστοιχα, τα νοικοκυριά που δικαιούνται επίδομα θέρμανσης με πετρέλαιο θα λάβουν τη δεύτερη δόση της ενίσχυσης στο τέλος του μήνα.

Συγκεκριμένα, η δόση για το πετρέλαιο θα καταβληθεί έως τις 29 Φεβρουαρίου για τα νοικοκυριά που έκαναν αγορές μέχρι τις 31 Ιανουαρίου και υποβολή παραστατικών έως τις 15 Φεβρουαρίου 2024.

Για να κάνετε αίτηση για το επίδομα θέρμανσης με πετρέλαιο μπαίνετε στο myθερμανση (ΕΔΩ) και να ακολουθήσετε τη διαδικασία που περιγράφεται παρακάτω. Σημειώνεται επίσης ότι για την πολυκατοικία, πρέπει και ο διαχειριστής να μπει και να καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

  1. Επιλέγω αν διαμένω σε μονοκατοικία ή πολυκατοικία
  2. Επιλέγω αν είμαι ιδιοκτήτης ή ένοικος οπότε συμπληρώνω τον ΑΦΜ του ιδιοκτήτη
  3. Επιλέγω είδος καυσίμου
  4. Συμπληρώνω τον Αριθμό παροχής ρεύματος
  5. Επιλέγω οικισμό
  6. Συμπληρώνω τα τ.μ. της κατοικίας
  7. Συμπληρώνω τον IBAN στο myAADE

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια