HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σκυλιά επιτέθηκαν και σκότωσαν 68χρονη στην Αγγλία μπροστά στα μάτια του εγγονού της


Δύο σκυλιά ράτσας XL Bully επιτέθηκαν άγρια και τελικά σκότωσαν μια 68χρονη γυναίκα στο Ανατολικό Λονδίνο.

Η Esther Martin είχε πάει για επίσκεψη στον 11χρονο εγγονό της, όταν δέχτηκε την επίθεση το Σάββατο σε σπίτι στη λεωφόρο Hillman στο Jaywick του Essex.

Για το περιστατικό συνελήφθη ένας 39χρονος άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε «οικογενειακή σχέση» με το θύμα. Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο άνδρας είναι γαμπρός του θύματος και πρόκειται για τον Ashley Warren.

Η κόρη της Esther Martin και σύζυγος του Ashley Warren πέθανε πριν από δύο χρόνια. Μαρτυρίες ανέφεραν πως η 68χρονη είχε προειδοποιήσει τον 39χρονο ότι τα σκυλιά του ήταν επικίνδυνα.

Συνολικά στο σπίτι υπήρχαν οκτώ σκυλιά XL Bully, έξι κουτάβια και δύο ενήλικα, τα οποία θανατώθηκαν μετά την επίθεση. Το τραγικό περιστατικό φαίνεται πως σημειώθηκε αφότου η 68χρονη προσπάθησε να χωρίσει με μια σκούπα τα κουτάβια τα οποία τσακώνονται. «Έβαλε μια σκούπα ανάμεσά τους για να τους αποσπάσει την προσοχή. Τότε ήταν που της επιτέθηκαν τα ενήλικα».

Μάρτυρας ανέφεραν πως άκουσαν γαυγίσματα και μετά μια γυναίκα να ουρλιάζει. «Αυτό συνεχίστηκε για περίπου 10 λεπτά», είπε μια γειτόνισσα.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγο καιρό οι αρχές στην Αγγλία αποφάσισαν την απαγόρευση της ράτσας «XL Bully», τα γνωστά σωματώδη σκυλιά διασταύρωσης πιτμπουλ και τεριέ σταφορντσάιρ, καθώς κρίθηκαν επικίνδυνα και φονικά για τους ανθρώπους.

Η πώλησή τους απαγορεύτηκε από τις 31 Δεκεμβρίου στην Αγγλία και την Ουαλία, ενώ από την 1η Φεβρουαρίου η κατοχή τους είναι παράνομη εκτός εάν οι κηδεμόνες έχουν λάβει την απαραίτητη άδεια από τις αρμόδιες αρχές, αποδεικνύοντας πως είναι ακίνδυνα. Οι ιδιοκτήτες χωρίς πιστοποιητικό εξαίρεσης αντιμετωπίζουν ποινικές διώξεις και πρόστιμο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια