HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα στην Πιερία -Έκλεψαν από κατάστημα κινητά αξίας 80.000 ευρώ


Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα, έναν Έλληνα και τρεις αλλοδαπούς, οι οποίοι «άδειασαν» κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στη Θεσσαλονίκη, πέρασαν την Πέμπτη (15/2) αστυνομικοί στην Πιερία.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι τέσσερις άνδρες εντοπίστηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης να επιβαίνουν σε όχημα σε περιοχή της Πιερίας και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν πολλές συσκευασίες κινητών τηλεφώνων.
Είχαν κλέψει κινητά τηλέφωνα αξίας 80.000 ευρώ

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι νωρίτερα πήγαν σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και οι τρεις αλλοδαποί, σπάζοντας την τζαμαρία του καταστήματος, αφαίρεσαν συνολικά 93 κινητά τηλέφωνα αξίας 80.000 ευρώ περίπου και το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ. Την ίδια στιγμή ο Έλληνας συλληφθείς τους περίμενε στο αυτοκίνητο, έχοντας τον ρόλο του «τσιλιαδόρου».



Τα κλεμμένα κινητά τηλέφωνα βρέθηκαν στο όχημα που επέβαιναν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους. Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 390 ευρώ. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν κατασχέθηκε, καθώς και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.


Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια