HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πέθανε ο Ηλίας Λογοθέτης σε ηλικία 85 ετών


Ο σπουδαίος ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης πεθανε σε ηλικία 85 ετών. Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή ο γιος του, επίσης ηθοποιός, με ανάρτηση στα social media.

Λίγη ώρα αργότερα ανάρτηση για τον θάνατό του έκανε και ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας.

«Αντίο αγαπημένε μου σπουδαίε, Ηλία.. πολυτάλαντε ηθοποιέ , πανέμορφε άνθρωπε, φιλόσοφε, φιλάνθρωπε, ποιητή, χιουμορίστα, γνήσιε δημοκράτη, αγωνιστή, οικογενειάρχη, σύντροφε…», αναφέρει στην ανάρτησή του και συνεχίζει:

«Δεν υπάρχουν λόγια για να σε περιγράψουν…Η φιλία μας τιμή για μένα και οι συνεργασίες μας από παλιά στο ραδιόφωνο, στην Επίδαυρο, στο θάατρο αξέχαστες… Καλό ταξίδι φίλτατε εκεί που πάς και κουράγιο για τον Αλέξανδρο και την Μαρία σου..»

logothetis_ecba2.jpg

logothetis_bibilas_5bcb8.jpg

Ο Ηλίας Λογοθέτης γεννήθηκε στη Λευκάδα. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο πανεπιστήμιο της Παντείου. Αν και δεν σχεδίαζε να ακολουθήσει την υποκριτική, ήρθε σε επαφή με το θέατρο μέσω του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν, απ' όπου αποφοίτησε το 1967.

Πήρε μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο το 1970, στο έργο «Βαβυλωνία».

Έγινε γνωστός κυρίως σε κωμικούς ρόλους από συμμετοχές στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Είχε συνεργαστεί με τους θιάσους Γιάννη Φέρτη-Ξένιας Καλογεροπούλου, Κάκιας Αναλυτή-Κώστα Ρηγόπουλου, Νίκου Ξανθόπουλου, Θανάση Βέγγου, Άγγελου Αντωνόπουλου-Μιράντας Κουνελάκη, με το Αμφιθέατρο του Σπύρου Ευαγγελάτου κ.ά.

Συμμετείχε στο δημοφιλές «Θέατρο της Δευτέρας» (ΕΡΤ1) και είχε λάβει μέρος, επίσης, σε μουσικές παραστάσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια