HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σφοδρή σύγκρουση διαιτητή με κάμεραμαν - Η επόπτρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο (Βίντεο)


Αιμόφυρτη έφυγε από το γήπεδο μια γυναίκα διαιτητής της LaLiga, καθώς κατά την διάρκεια της αναμέτρησης συγκρούστηκε με τον βιντεογράφο που κρατούσε μια βαριά κάμερα, με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος.

Η Guadalupe Porras εκτελούσε χρέη επόπτη στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Ρεάλ Μπέτις και την Αθλέτικ Μπιλμπάο, και όταν ο Τσιμι Αβιλα σκόραρε στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης έγινε το εξής: Η διαιτητής έχοντας το βλέμμα της στον αγωνιστικό χώρο πήγαινε να πάρει την θέση της στο κέντρο του γηπέδου για την σέντρα, ενώ ο κάμεραμαν βρισκόταν πάνω στην γραμμή κοιτώντας μέσω της κάμερας τον σκόρερ. Η σύγκρουσή τους ήταν αναπόφευκτη.

Δείτε το βίντεο:


Το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ Μπέτις έσπευσε στο σημείο και κάλεσε το φορείο για να μεταφερθεί εκτός γηπέδου, ενώ στην συνέχεια κάλεσαν ασθενοφόρο προκειμένου να την διακομίσουν σε νοσοκομείο.

Ο πρώην διαιτητής της LaLiga Eduardo Iturralde Gonzalez δήλωσε: Μήνυμα προς τον πρόεδρο της LaLiga, Χαβιέ Τρέμπας: Η κάμερα πηγαίνει εκεί που δεν πρέπει να πηγαίνει. Σας παρακαλώ αφήστε τους διαιτητές να δουλέψουν, η βοηθός διαιτητή είναι εξίσου επαγγελματίας με τον παίκτη.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια