HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Το «τερμάτισε» η North Face: Πελάτισσα έκανε παράπονα και της έστειλαν μπουφάν με... ελικόπτερο


Ένα βίντεο με παράπονα για αδιάβροχο μπουφάν της North Face που αναρτήθηκε στο TikTok ήταν αρκετό για το δημοφιλές brand προκειμένου να ναυλώσει ένα ελικόπτερο για να εξυπηρετήσει τη δυσαρεστημένη πελάτισσα.

Συγκεκριμένα, η Jenn Jensen από τη Νέα Ζηλανδία δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο φαίνεται να κάνει πεζοπορία με αδιάβροχο της North Face και να έχει γίνει μούσκεμα από τη βροχή.

«Αγόρασα αυτό το ‘μπουφάν βροχής/ της North Face επειδή στην ετικέτα έγραφε ότι είναι αδιάβροχο. Όμως είμαι 100% σίγουρη ότι βρέχει και ότι έχω γίνει μούσκεμα», λέει η ίδια και προσθέτει:

«Ακούστε, δεν θέλω επιστροφή χρημάτων, θέλω να επανασχεδιάσετε αυτό το αδιάβροχο, να το κάνετε κανονικό αδιάβροχο και να μου το παραδώσετε στην κορυφή της λίμνης Hooker Valley στη Νέα Ζηλανδία, όπου θα περιμένω».

Μάλιστα, η Jenn έκανε tag τη σελίδα της The North Face στο TikTok, ενώ ένας χρήστης με το όνομα @timbrodini έγραψε: «Η Northface έχει εγκαταλείψει τη συζήτηση».


Το βίντεο της νεαρής Νεοζηλανδής έγινε γρήγορα viral ξεπερνώντας τις 11 εκατομμύρια προβολές, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τη North Face, η οποία έσπευσε να επανορθώσει.

Έτσι, επικοινώνησαν με την κοπέλα και της είπαν ότι μπορούν είτε να της στείλουν μια δωροεπιταγή, είτε να της παραδώσουν ένα αδιάβροχο μπουφάν.

Τελικά, η North Face δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται ένας υπάλληλος να αρπάζει ένα κόκκινο μπουφάν από κατάστημα της εταιρείας, να ανεβαίνει σε ένα ελικόπτερο και στη συνέχεια να συναντά την Jenn εκεί όπου είχε ζητήσει. Ο υπάλληλος παραδίδει τρέχοντας το μπουφάν στην κοπέλα που περιμένει και στο τέλος επιστρέφει στο ελικόπτερο.

Παράλληλα, η North Face απάντησε στο σχόλιο του χρήστη @timbrodini, λέγοντας: «Ήμασταν απασχολημένοι να παραδώσουμε με εξπρές το μπουφάν της @Jenn στην κορυφή του βουνού».

Δείτε το βίντεο:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια