HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Χάος στο «Πρωινό» - Πετρογιάννη σε Καλύβα: «Εσύ δεν άνοιξες δεύτερο προφίλ;»


Στο «Πρωινό» η σχέση ανάμεσα στην Άρια Καλύβα από τη μία και την Φωτεινή Πετρογιάννη και την Ελένη Βουλγαράκη από την άλλη είναι τεταμένες το τελευταίο διάστημα κι η ένταση ανάμεσά τους φαίνεται σε πρώτη ευκαιρία.

Η ευκαιρία σήμερα δόθηκε όταν ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τα αρνητικά σχόλια κάτω από ένα βίντεο που πόσταρε στο Instagram η Καλομοίρα. Η τραγουδίστρια θέλησε να μας δώσει μια γεύση από το νέο κομμάτι της, όμως τα σχόλια που δέχτηκε αφορούσαν στην εμφάνισή της και τις οποίες παρεμβάσεις έχει κάνει.

Ο Γιώργος Λιάγκας, αφού αναρωτήθηκε πρώτα αν πλέον θα πρέπει να ζητάμε τη γνώμη του κοινού για τις προσωπικές επιλογές μας που σχετίζονται με τη ερωτική ζωή μας ή την εμφάνισή μας, επέρριψε ευθύνες για την κατάσταση στους influencers, τους ανθρώπους που αμείβονται για τις αναρτήσεις τους στα social οι οποίοι, όπως είπε, άνοιξαν την Κερκόπορτα με τις συνέπειες που όλοι γνωρίζουμε.

Με τη γνώμη του συντάχθηκε η Άρια Καλύβα, η οποία ανέβασε τους τόνους με αποτέλεσμα να μην ακούγονται οι άλλες δύο συνεργάτιδες της εκπομπής.

«Σε ευχαριστώ που με σέβεσαι τόσο πολύ που δεν μπορώ να μιλήσω, να ολοκληρώσω μία πρόταση», παρατήρησε εκνευρισμένη η Φωτεινή Πετρογιάννη στην Άρια Καλύβα.

Και αφηγήθηκε μια προσωπική εμπειρία της. «Προχθές ήρθε και μου είπε ο άλλος, επειδή δεν το άρεσε το μαγαζί που διαφήμιζα σε ένα ποστ μου και μου έγραψε καρκίνο από κάτω».
Σύντομα το πλατό άρχισε να μυρίζει μπαρούτι, με τις τρεις γυναίκες να υψώνουν τον τόνο.

Ο διάλογος που ακολουθεί είναι ένα μικρό μέρος των όσων ειπώθηκαν.

Ε.Β.: Υπάρχει μια λεπτή γραμμή που είναι η προσωπική ζωή του καθενός.

Α.Κ.: Να κλείσεις τα social.

Ε.Β.: Ρε Άρια μην κάθεσαι και μου δείχνεις με το δάχτυλο λες και σε ενδιαφέρει η ιστορία.

Α.Κ.: Σε παρακαλώ, λίγο πιο κόσμια.

Ε.Β.: Εγώ να μιλήσω πιο κόσμια; Εσύ τσιρίζεις μέσα στο αφτί μου.

Α.Κ. Να κλείσεις τα social.

Φ.Π.: Εσύ δεν άνοιξες δεύτερο προφίλ για να έχεις επαφή με τον κόσμο; Είχες ένα κλειστό και έχεις κι ένα άλλο ανοιχτό. Εσύ δεν έχεις ανοίξει την κερκόπορτα;

Α.Κ.: Έχω φροντίσει για τις δικλείδες ασφαλείας.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια