Εναλλακτικός τρόπος για να προσθέσετε το σπανάκι στη διατροφή σας
Υλικά
- 4 στήθη κοτόπουλου
- 2 φλ. τσαγιού φρέσκο σπανάκι
- 1/2 φλ. τσαγιού φέτα, θρυμματισμένη
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
- Αλάτι και πιπέρι για γεύση
- Ελαιόλαδο για το μαγείρεμα
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς.
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε το σπανάκι, τη φέτα, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι.
- Κάντε μια «τσέπη» σε κάθε στήθος κοτόπουλου και γεμίστε την με το μείγμα σπανακιού και φέτας.
- Στερεώστε με οδοντογλυφίδες και αλατοπιπερώστε το εξωτερικό μέρος με αλάτι και πιπέρι.
- Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και ροδίστε το κοτόπουλο από κάθε πλευρά.
- Μεταφέρετε τα στήθη κοτόπουλου στο φούρνο και ψήστε για 20- 25 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!