HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ιταλική σούπα με κεφτέδες


Χρησιμοποιήστε όποια ζυμαρικά σε μικρό σχήμα σας αρέσουν

Υλικά
  • 500 γρ. κεφτεδάκια μαγειρεμένα
  • 3 φλ. τσαγιού νερό
  • 420 γρ. ντομάτες σε κύβους
  • 420 γρ. ζωμό βοδινού
  • 1 κ. γλ. ιταλικό καρύκευμα
  • 2 φλ. τσαγιού κατεψυγμένα λαχανικά (της επιλογής σας)
  • 1 φλ. τσαγιού μικρά ζυμαρικά σε σχήμα αστεριού (ή όποιο άλλο μικρό ζυμαρικό επιθυμείτε)
  • 1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση
  1. Ανακατέψτε το νερό, τις ντομάτες, το ζωμό βοδινού κρέατος και τα ιταλικά καρυκεύματα σε μια μεγάλη κατσαρόλα και αφήστε τα να πάρουν μια βράση.
  2. Προσθέστε τα κεφτεδάκια, τα λαχανικά και τα ζυμαρικά στην κατσαρόλα, αφήστε τα να βράσουν, μειώστε τη φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν τα ζυμαρικά, περίπου 10 λεπτά.
  3. Βάλτε τη σούπα σε μπολ και γαρνίρετε με παρμεζάνα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια