HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Βγήκε από νυχτερινό κέντρο και τον ξυλοκόπησαν δέκα άτομα


Αιματηρό περιστατικό συνέβη έξω από νυκτερινό μαγαζί στο Αίγιο, το βράδυ του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου, με έναν άνδρα να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από δέκα άτομα.

Πιο αναλυτικά - και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το pelop.gr - ο νεαρός διασκέδαζε με την παρέα του σε νυκτερινό μαγαζί της περιοχής, όμως η πορεία της εξόδου δεν ήταν η αναμενόμενη.

Συγκεκριμένα, λίγα μέτρα από την έξοδο, τον προσέγγισαν δέκα άτομα νεαρής ηλικίας με άγριες διαθέσεις.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς του Α.Τ. Αιγιαλείας, από την άλλη παρέα, ισχυριζόμενοι πως ο νεαρός την «έπεσε» σε φίλη τους, του ζήτησαν τον λόγο και σε λίγα δευτερόλεπτα η κατάσταση ξέφυγε, καθώς του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν σε πρόσωπο και σώμα.

Μετά την - απρόκλητη σύμφωνα με τον ίδιο - επίθεση, ο 21χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αιγίου για τις πρώτες βοήθειες ενώ οι οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Το πρωί της Κυριακής, ο 21χρονος μετέβη στο ΑΤ Αιγιαλείας και υπέβαλε μήνυση και λίγο αργότερα οι αστυνομικοί προχώρησαν στην ταυτοποίησή τους.

Μάλιστα, τη Δευτέρα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν.

Σε βάρος των συλληφθέντων, σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα εντός της Τρίτης.

Οι κατηγορούμενοι, φαίνεται πως δεν αρνούνται την εμπλοκή τους στον ξυλοδαρμό, όμως σύμφωνα με τη δική τους εκδοχή, το θύμα τούς εξύβρισε και αυτό οδήγησε στον εκτροχιασμό της κατάστασης.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων δραστών συνεχίζονται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια