Άνδρας στη Λάρισα χτύπησε άγρια την σύντροφό του στη μέση του δρόμου, μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών.
Ο ξυλοδαρμός της γυναίκας, ήταν η κατάληξη ενός άγριου καβγά που είχε με τον σύντροφό της δημόσια.
Ο άντρας που έχει προσαχθεί από αστυνομικούς, φέρεται κάποια στιγμή να σήκωσε χέρι και να άφησε την κοπέλα πεσμένη στη μέση του δρόμου.
Προσπάθησε να απομακρυνθεί με το ποδήλατό του, αλλά αργότερα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που είχαν ειδοποιηθεί. Η ενδοοικογενειακή βία, απασχολεί τις Αρχές και στη Θεσσαλία, με τις καταγγελίες να είναι αλλεπάλληλες και το 2024.
Το άγριο σκηνικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου στην περιοχή «Σάλια» δίπλα από το κέντρο της πόλης.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!