HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ραγδαίες εξελίξεις με το ζευγάρι που βρέθηκε με κομμένες φλέβες - Το πιο πιθανό σενάριο


Λεπτούς χειρισμούς από την ΕΛΑΣ για την υπόθεση - θρίλερ με το ζευγάρι στα Εξάρχεια, καθώς οι Αρχές εξετάζουν όλα τα πιθανά ενδεχόμενα. Φως αναμενεται να ρίξει η έκθεση του ιατροδικαστή.

Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν το ζευγάρι να θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του κόβοντας ο ένας τις φλέβες του άλλου. Η 55χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της.

Ο άνδρας, ο οποίος βρέθηκε, επίσης, τραυματισμένος στο διαμέρισμα στην οδό Κομνηνών ειδοποίησε την αστυνομία λέγοντας πως η γυναίκα του ειναι νεκρή.

Στο σημείο έφτασε αμέσως αστυνομία και ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον άνδρα τραυματισμένο στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες ο 57χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο και η αυτοκτονία εξετάζεται αν ήταν μια προσπάθεια να καλύψει τον φόνο.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε: «Αναφέρεται ότι, μεσημβρινές ώρες της 22/02/2024, από αστυνομικούς της Ασφάλειας συνελήφθη 57χρονος κατηγορούμενος για «Ανθρωποκτονία με δόλο». Ειδικότερα, χθες στις 12:45 στην οδό Κομνηνών στα Εξάρχεια και ύστερα από σήμα του τηλεφωνικού κέντρου της ΕΛ.ΑΣ, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εισήλθαν σε διαμέρισμα 3ου ορόφου, όπου βρήκαν νεκρή μια 57χρόνη γυναίκα, έχοντας τραύμα από νύσσον – τέμνων όργανο στον καρπό του αριστερού και του δεξιού καρπού των χεριών της, ξαπλωμένη σε ανάσκελη θέση πάνω σε κρεβάτι, εντός του υπνοδωματίου.

Στο διαμέρισμα ανευρέθη και ο κατηγορούμενος, ο οποίος διέμενε με το θύμα και δήλωσε προφορικά στους αστυνομικούς πως αυτός έκοψε τις φλέβες της θανούσας, ενώ ο ίδιος έφερε επίσης τραύματα στα χέρια του ομοίως από νύσσον – τέμνον όργανο».

Το σημείωμα

Μάλιστα για να γίνει ακόμα πιο πειστικό το σκηνικό, το ζευγάρι φέρεται να άφησε ιδιόχειρο σημείωμα το οποίο επιβεβαιώνει το σενάριο της διπλής αυτοκτονίας.

«Τα κορμιά μας δεν προφέρουν τίποτα πια! αλλά η ψυχή και η φωτιά δεν πεθαίνουν ποτέ. Γι’ αυτό, διαλέξαμε τη λευτεριά. Καλή αντάμωση στους αδικημένους, στους μόνους, στους φευγάτους και στους ασιώπαστους. Τα λέμε στην φωτιά», έγραφε το σημείωμα.

Τι είδε ο ιατροδικαστής

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση. Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, σύμφωνα με την ΕΡΤ, κάνουν λόγο για πολύ βαθύ τραύμα στον καρπό της γυναίκας που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από αυτόχειρα.

Οι γιατροί που εξέτασαν τον 57χρονο στο νοσοκομείο ανέφεραν ότι τα τραύματα του ίδιου είναι επιφανειακά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια