HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Φρίκη στο Κερατσίνι: Πώς αποκαλύφθηκαν όλα για τον βιασμό κοριτσιού από τον παππού της


Σοκ προκάλεσε, το Σάββατο (03/02), η αποκάλυψη πως ένα ανήλικο κορίτσι στο Κερατσίνι έχει πέσει θύμα βιασμού κατ' εξακολούθηση από τον παππού της, από την ηλικία των 9 χρόνων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το 15χρονο – σήμερα – κορίτσι από το 2017 και για τουλάχιστον δύο χρόνια βιαζόταν κατ' εξακολούθηση από τον παππού της. Όπως αποκάλυψε η ανήλικη, οι βιασμοί γίνονταν μέσα στο σπίτι της οικογένειας, όταν η γιαγιά και η μητέρα της έλειπαν από το σπίτι ή ήταν σε άλλο δωμάτιο.

Όλα ήρθαν στο φως, όταν το κορίτσι αυτό ξέσπασε σε λυγμούς και αποφάσισε να εκμυστηρευτεί όσα βίωνε σε μία φίλη της.

Ακόμα, επισημαίνεται ότι ο 78χρονος συνελήφθη την Παρασκευή (02/02) για τον βιασμό της ανήλικης και κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14.


«Δεν είναι βιαστής ο άνδρας μου»

Η γιαγιά του κοριτσιού και σύζυγος του 78χρονου συλληφθέντα ξέσπασε, το Σάββατο (02/02), τονίζοντας πως «ο άνδρας της δεν είναι βιαστής».

Χαρακτηριστικά, σε σχετικές δηλώσεις της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, η γιαγιά του κοριτσιού ανέφερε: «Αποκλείεται να συνέβαινε κάτι τέτοιο. Δεν μπορεί να έχει γίνει ποτέ, ποτέ, γιατί ήμασταν εδώ. Δεν είναι ότι ήταν μόνο του στο σπίτι. Ήμουνα εδώ. Δεν μπορεί να είμαι με έναν άντρα 53 χρόνια και ξαφνικά να βγει παιδεραστής! Σε παρακαλώ!».

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, πρωινές ώρες χθες (02/02), από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου – Δραπετσώνας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στο Κερατσίνι, 78χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14.

Ο 78χρονος κατηγορείται ότι τουλάχιστον από το 2017 και έχοντας την επίβλεψη ανήλικης που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια