HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απόφαση CAS για το ντέρμπι: Επιστρέφεται στον Ολυμπιακό 1 βαθμός - Ο Παναθηναϊκός κρατάει την νίκη


Απεφάνθη το CAS αναφορικά με την υπόθεση του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (22/10/23 στο «Γ. ΚαραΪσκάκης») και διεκόπη λόγω του τραυματισμού του Χουάνκαρ, επιστρέφοντας έναν βαθμό στους Πειραιώτες.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την διακοπή ο αγώνας είχε κατοχυρωθεί στα χαρτιά υπέρ των «πρασίνων» με 3-0, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τιμωρηθεί με αφαίρεση ενός βαθμού, χρηματικό πρόστιμο και ποινή δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.

Έτσι την Τρίτη 06/02 εκδικάστηκε στο CAS η προσφυγή του Ολυμπιακού για τον έναν βαθμό που είχε αφαιρεθεί απο το πρωτοβάθμιο όργανο της Super League και επιτροπή Εφέσων της ΕΠΟ, με αποτέλεσμα το διακστήριο να αποφασίσει ότι:

Ο αγώνας δεν θα συνεχιστεί, καθώς κατακυρώνεται στον Παναθηναϊκό που θα κρατήσει τους τρεις βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός θα πίσω τον έναν βαθμό που του είχε αφαιρεθεί.

Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πλέον στους 54 βαθμούς, όντας μόλις έναν πίσω απο τον Παναθηναϊκό και 4 απο την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Υπενθυμίζεται πως την ερχόμενη Κυριακή (03/03) θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Ελληνικού πρωταθλήματος και στην συνέχεια θα ξεκινήσουν τα Playoffs και Playouts της Super League.

Η εικόνα της βαθμολογίας της Super League μετά την απόφαση του CAS:

  • ΑΕΚ 58
  • ΠΑΟΚ 57
  • Παναθηναϊκός 55
  • Ολυμπιακός 54
  • Άρης 41

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια