HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ολλανδία – Ελλάδα: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα για τα προκριματικά του Eurobasket 2025


Αντίστροφα μετρά η ώρα για την αναμέτρηση της εθνικής Ελλάδας με την Ολλανδία, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των προκριματικών του Eurobasket 2025, με την «γαλανόλευκη» να στοχεύει στην δεύτερη διαδοχική νίκη. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει στη Χάγη την Ολλανδία θέλοντας να διπλασιάσει τις νίκες της στον έκτο όμιλο, μετά την επικράτηση με 72-64 επί της Τσεχίας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Παρασκευή.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 20:30 και τα κανάλια που θα την μεταδώσουν είναι το Novasports 4 και η ΕΡΤ3.

Σε σχέση με τον αγώνα της Παρασκευής, ο Βασίλης Σπανούλης δεν έχει στη διάθεσή του τους Κώστα Παπανικολάου, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Ντίνο Μήτογλου και Τόμας Ουόκαπ, ενώ αντίθετα στην αποστολή μπήκαν οι Μιχάλης Λούντζης, Λευτέρης Μαντζούκας, Βαγγέλης Ζούγρης και Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Σημειώνεται πως τα εισιτήρια για το «Sportcampus Zuiderpark» έχουν εξαντληθεί και στις κερκίδες αναμένονται πολλοί Έλληνες, ενώ οι διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μανουέλ Ματσόνι (Ιταλία), Πέτερ Πρακς (Ουγγαρία) και Ιγκόρ Μιτρόφσκι (Βόρεια Μακεδονία).

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Τσεχία φιλοξενεί τη Μεγάλη Βρετανία (21:15).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια