HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η στιγμή που ο τράπερ Ricta φτάνει στον ανακριτή - «Σταματήστε να λέτε ψέματα» (βίντεο)


Ο 25χρονος τράπερ Ricta -ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του 23χρονου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη- ζήτησε και πήρε ένα προθεσμία για να απολογηθεί. Τονίζεται ότι εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού.

Ο κατηγορούμενος δεν απολογήθηκε σήμερα στην 7η τακτική ανακρίτρια γιατί ζήτησε να προετοιμάσει την υπεράσπιση του καθώς ο δικηγόρος του σήμερα έλαβε γνώση της δικογραφίας.

Ο 25χρονος συνελήφθη γύρω στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου 03/02 στη Θεσσαλονίκη, καθώς φέρεται πως μαζί με ένα άλλο άτομο ξυλοκόπησε έναν 22χρονο φοιτητή, προκαλώντας του σοβαρό αιμάτωμα στο κεφάλι, τα ξημερώματα της προηγούμενης Παρασκευής, στο κέντρο της πόλης.



Σύμφωνα με πηγές του GRTimes από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ο 22χρονος φοιτητής εξακολουθεί να βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ. Μάλιστα οι γιατροί περιμένουν την στιγμή που ο νεαρός θα ανταποκριθεί θετικά στην αγωγή που του χορηγείται.

τραπε ρικτα ξυλο, ricta

«Σταματήσετε να λέτε ψέματα»

Σύμφωνα με το ThessToday, την ώρα που έφευγε από τον ανακριτή είπε: «Σταματήστε να λέτε ψέματα. Μίλησα με την οικογένεια του φοιτητή. Θα πάρετε τη δικογραφία και θα δείτε τι έγινε».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια