Ξεκινούν και πάλι τη Δευτέρα 04/03, οι εργασίες εγκατάστασης οπτικών ινών στους δρόμους της Κατερίνης. Υπενθυμίζεται, ότι, οι εργασίες είχαν τεθεί σε αναστολή με εντολή του Δημάρχου, Ι. Ντούμου, προκειμένου να γίνει επανακαθορισμός του τρόπου εκτέλεσής τους.
Στο διάστημα των 15 ημερών που μεσολάβησε από τη διακοπή, η τεχνική υπηρεσία του Δ. Κατερίνης διαπίστωσε με επιτόπια αυτοψία, ότι στο μεγαλύτερο τμήμα τους, οι εργασίες αποκατάστασης ολοκληρώθηκαν.
Μάλιστα στη σημερινή συνάντηση στελεχών των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του Δήμου με εκπροσώπους του ΟΤΕ και του εργολάβου, συμφωνήθηκε να γίνεται εβδομαδιαία επίβλεψη από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, προκειμένου οι εργασίες να υλοποιούνται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες προδιαγραφές.
Το πρόγραμμα εργασιών
Παράλληλα, ανακοινώνεται ότι από την Δευτέρα 04/03 έως το Σάββατο 09/03/2024, θα γίνονται εργασίες στις οδούς: Μουσών, Χαραυγής, Μύτικα, Κλεάνθους, Δανάης, Ετεοκλέους, Νεφέλης, Ά παρ. Δανάης, Ιουστινιανού, Ήρας, Φλέμιγκ, Μαινάνδρου, Πρωταγόρα, Γ’ παρ. Δανάης.
Ευχαριστούμε τους κατοίκους για την κατανόηση.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!