HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Έσπασε τα κοντέρ με 290 χλμ σε δρόμο της Αττικής – Τρομακτικό βίντεο


Ιλιγγιώδεις οι ταχύτητες που αναπτύσσουν τα οχήματα το βράδυ σε διάφορες περιοχές της Αττικής, αφού οι οδηγοί τους επιδίδονται σε κόντρες, με την Τροχαία να εντείνει τους ελέγχους της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, με βάση και τα βίντεο από τα μέσα κοινωνικής διαπίστωσης, δύο οδηγοί ανέπτυσσαν ταχύτητες έως 292 χιλιόμετρα, ενώ για τους αυτοσχέδιους αγώνες τους επέλεγαν κυρίως την εθνική οδό Αθηνών – Σουνίου, όπου με το πόδι καρφωμένο στο γκάζι έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς, παραβιάζοντας συνεχώς τη διπλή διαχωριστική γραμμή.

Το ρεκόρ επιτάχυνσης από στάση καταγράφηκε, πάντως, στη Λεωφόρο Σχιστού (στο ρεύμα προς Κερατσίνι), όπου τα αυτοκίνητα «έπιασαν» τα 215 χιλιόμετρα μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα.

Με ταχύτητα 220 χιλιομέτρων την ώρα εντοπίστηκαν στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της περιοχής των Μεγάρων, ενώ υψηλές ταχύτητες καταγράφηκαν και σε άλλους πολυσύχναστους δρόμους του λεκανοπεδίου και ευρύτερα.

Έτσι, λοιπόν, αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής περιπολούν και στο οδικό δίκτυο αλλά και στα… κοινωνικά δίκτυα.

Η Τροχαία Αττικής βεβαίωσε 196 παραβάσεις σε ένα 24ωρο, 252 πρόστιμα και 19 οδηγοί παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη. Επίσης, αφαιρέθηκαν 64 διπλώματα, 57 άδειες κυκλοφορίας και 44 πινακίδες.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια