HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Εκδήλωση βιωματικού χαρακτήρα με θέμα τα Δικαιώματα του Παιδιού, υλοποιήθηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού (φωτογραφίες)


Εκδήλωση βιωματικού χαρακτήρα με θέμα τα Δικαιώματα του Παιδιού, υλοποιήθηκε σήμερα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού, σε συνεργασία με κλιμάκιο της UNICEF Ελλάδας, το Δήμο Κατερίνης, το Δήμο Πύδνας Κολινδρού και τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Τα παιδιά της Δ, Ε και Στ τάξης, για δύο διδακτικές ώρες ενημερώθηκαν από τις υπεύθυνες Σαμαλή Αικατερίνη, Κατσανούδη Χριστίνα και Τελίδου Δήμητρα για το ρόλο της UNICEF, τη Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού που υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, καθώς και τις θεμελιώδεις αρχές που ισχύουν για κάθε παιδί. 

Οι δράσεις θα συνεχιστούν για τη φετινή σχολική χρονιά στα Δημοτικά Σχολεία Μακρυγιάλου και Κίτρους και την επόμενη σχολική χρονιά σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πύδνας Κολινδρού. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Πύδνας Κολινδρού, ο Αντιδήμαρχος Στέλιος Χλεμές.








Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια