HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αυτός είναι ο 64χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του και αυτοκτόνησε


Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Νίκαιας από το αιματηρό περιστατικό που εκτυλίχθηκε το πρωί της Παρασκευής (1/3) στη Νίκαια, όπου ένας 64χρονος δολοφόνησε τον 40χρονο γαμπρό του με καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Αναλυτικότερα, ο 64χρονος ήρθε από τη Θεσσαλονίκη και έστησε καρτέρι στο γκαράζ της πολυκατοικίας όπου έμενε ο 40χρονος, στην οδό Κυζίκου 25.

Όταν τον είδε, τον πυροβόλησε και μετά έβαλε τέλος στη ζωή του.

«Μαμά κάποιος κακός σκότωσε τον μπαμπά»

Τραγική φιγούρα το ανήλικο εγγόνι που σύμφωνα με μάρτυρες φώναζε: «μαμά μαμά κάποιος κακός σκότωσε τον μπαμπά».

Η κόρη του δράστη ήταν αυτή που κάλεσε την αστυνομία καθώς βγήκε στο μπαλκόνι και αντίκρισε νεκρούς τον πατέρα και τον σύζυγό της.

Ένας ακόμα μάρτυρας ανέφερε στο iEidiseis πως ο 64χρονος ήταν «πατέρας αφέντης». Όπως είπε «έδερνε τη γυναίκα του και την κόρη του και όταν η γυναίκα του τον εγκατέλειψε ήρθε εδώ και σκότωσε τον γαμπρό του!».

Νόμιζε ότι κρύβουν τη γυναίκα του

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πεθερικά του άτυχου άνδρα είχαν χωρίσει και η γυναίκα είχε φύγει από τη Θεσσαλονίκη και ήρθε να μείνει στην κόρη της. Βρισκόταν στην Αθήνα τους τελευταίους δύο μήνες και ζούσε μαζί τους μέχρι να βρει ένα σπίτι.

Άλλες πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι η γυναίκα δεν ζούσε μαζί τους, αλλά είχε νοικιάσει αλλού σπίτι.

Ο 64χρονος θεωρώντας ότι είναι υπεύθυνος για τον χωρισμό τους και πως κρύβει τη γυναίκα του, τον σκότωσε με καραμπίνα, έκανε λίγα βήματα πιο μακριά και αυτοκτόνησε.

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για το δεύτερο αντίστοιχο περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς στην Αγία Βαρβάρα ένας 69χρονος σκότωσε τον γαμπρό του με καραμπίνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια