HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Γιώργος Αυτιάς: Βρέθηκε η αντικαταστάτριά του (και δεν είναι αυτή που νομίζατε)


Ότι ο Γιώργος Αυτιάς ετοιμάζεται να κατέβει στον πολιτικό στίβο με τα χρώματα της Νέας Δημοκρατίας είναι γνωστό. Εκτός απροόπτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει το επόμενο διάστημά το όνομά του για το ψηφοδέλτιο του κόμματος στις Ευρωεκλογές. Αυτό σημαίνει ότι ο δημοσιογράφος θα πρέπει να διακόψει τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του 1 -1,5 μήνα πριν από το τέλος της σεζόν και για τα επόμενα χρόνια, εφόσον εκλεγεί. Για τη θέση του ακούστηκαν πολλά ονόματα, ανάμεσά τους της Μαρίας Αναστασοπούλου, καθημερινής παρτενέρ του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα» για την οποία είναι γνωστό πως η διοίκηση του Σκάι θα ήθελε πολύ να την δει να επιστρέφει στο Φάληρο.

Όμως, το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου σήμερα στην «Super Κατερίνα» έφερε την ανατροπή. Σύμφωνα με τις δικές της δημοσιογραφικές πηγές, η Μαρία Αναστασοπούλου παραμένει στον ΑΝΤ1. Το πρόσωπο που συζητάει να μετακομίσει από το Μαρούσι στο Φάληρο είναι άλλο. Μιλάμε για τη Φαίη Μαυραγάνη, που παρουσιάζει το «Στούντιο με θέα» τα σαββατοκύριακα στον ΑΝΤ1 και έχει δοκιμαστεί με επιτυχία στη συγκεκριμένη ζώνη.

Η Φαίη Μαυραγάνη να θυμίσουμε είναι σύζυγος του Νίκου Μάνεση και βασικός όρος της μέχρι στιγμής σε όλες τις συνεργασίες ήταν να μην βρεθεί αντιμέτωπη τηλεοπτικά με τον σύζυγό της.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια