HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αδελφός θύματος των Τεμπών απαντά στον Π.Μαρινάκη για το ποιες είναι «βδέλλες»


Ο Βαγγέλης Βλάχος, που έχασε τον αδελφό του Βάιο στη σφαγή των Τεμπών απάντησε στο σχόλιο του Παύλου Μαρινάκη ο οποίος αναφέρθηκε σε «βδέλλες» που στέκονται δίπλα στους συγγενείς των νεκρών προκειμένου να αποκομίσουν μικροκομματικά οφέλη.

Ακολουθεί η πληρωμένη απάντηση από τον Βαγγέλη Βλάχο στον κυβερνητικό εκπρόσωπο:

«Εγώ πάλι θυμάμαι ότι στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές τα μόνα πρόσωπα που σχετίζονται με τα Τέμπη και αποφάσισαν να πολιτευτούν το έκαναν με συνδυασμούς της δεξιάς και της ακροδεξιάς», αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ και καταλήγει λέγοντας:

«Αξιοθρήνητος. Όντως».


Στο δε αφήγημα του Μαρινάκη πως το «μπάζωμα» του χώρου των Τεμπών έγινε «μήπως μπορέσουν να βρεθούν άνθρωποι εν ζωή, τρεις ημέρες μετά το δυστύχημα» ο Βαγγέλης Βλάχος απαντά μέσα από ανάρτηση στο «Χ» το εξής:


Στην ανάρτησή του αναφέρει πως από τις 4 τα ξημερώματα μετά το δυστύχημα είχαν ειδοποιηθεί επίσημα πως δεν υπήρχαν άλλοι ζωντανοί. Επισημαίνει πως η κυβέρνηση λέει αρχικά για έξι ημέρες και μετά για 3 και προσθέτει αφοπλιστικά: Όσες ενέργειες έγιναν μετά από εκείνη την ώρα δεν αφορούσαν ζωντανούς.

Όπως λέει ο ίδιος:

«Πριν ήταν 6 ημέρες. Τώρα 3. Όσες φορές και να αλλάξει ο κ. εκπρόσωπος το αφήγημα, η αλήθεια είναι ότι οι συγγενείς ενημερώθηκαν επίσημα στις 4 τα ξημερώματα μετά το δυστύχημα ότι δεν υπάρχουν άλλοι ζωντανοί.

Όσες ενέργειες έγιναν μετά από εκείνη την ώρα δεν αφορούσαν ζωντανούς».




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια